Všechno bude dobrý, Beth E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Bethany je obyčejná deváťačka. Narodila se v USA, ale nyní žije s mámou a tátou v Čechách, v paneláku na sídlišti. Má spoustu dobrých i méně dobrých kamarádů. Když rodiče na začátku školního roku odjedou pracovat na Srí Lanku, přestěhuje se k babičce. Dál chodí do školy, vymýšlí si příběhy… a taky hubne. Její kamarádky Matylda a Hortenzie… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bethany je obyčejná deváťačka. Narodila se v USA, ale nyní žije s mámou a tátou v Čechách, v paneláku na sídlišti. Má spoustu dobrých i méně dobrých kamarádů. Když rodiče na začátku školního roku odjedou pracovat na Srí Lanku, přestěhuje se k babičce. Dál chodí do školy, vymýšlí si příběhy… a taky hubne.

Její kamarádky Matylda a Hortenzie jsou tak „hodné“, že jí pomáhají nakupovat hezké oblečení a ukazují jí kouzla posilovny. Bethany každý den pilně cvičí a jídlo prostě vynechává. Jedna otravná spolužačka si toho všimne a snaží se jí pomoci, už je ale pozdě. Beth odvezou do nemocnice a stanoví jí jasnou diagnózu: mentální anorexii.

Zvládne se Beth uzdravit, najít si nové kamarády a možná i prvního kluka? A co návrat do školy a přijímačky na střední?

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
kamarádky
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2022
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Knize se určitě nedá upřít čtivost, celá je napsaná velmi pěkně, Barbora Koutná by byla žákem, na jehož slohy bych se upřímně těšila! Myšlenkové pochody postav mi občas přišly trochu vyhrocené, zejména u hlavní hrdinky, která občas přikládá obrovskou důležitost věcem, které zase tak zásadní nejsou – to je ovšem rozdíl v myšlení, který asi způsobuje můj skoro 15letý věkový odstup.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Albertina registrovaný uživatel

    Knihu "Všechno bude dobrý, Beth" jsem přečetla jedním dechem. Líbilo se mi, že je pozitivní, že zdůrazňuje přátelství, lásku a důležitost navzájem si pomáhat. Místy je dokonce napínavá, děj má spád. Velký obdiv mladé autorce, že se vydala na pole konfliktního tématu anorexie a vůbec, že dokázala ve svém věku napsat dobrou knihu z žánru young adult.

    Kniha, Grada, 2022, 9788027136537

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda