Vrah je v každém z nás E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy. V otevřeném rozhovoru ho vyzpovídala Lucie Bechynková, zločinožroutka a zakladatelka podcastu Opravdové zločiny. Nahlédněte do zákulisí vyšetřování vražd, které Štoček… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy. V otevřeném rozhovoru ho vyzpovídala Lucie Bechynková, zločinožroutka a zakladatelka podcastu Opravdové zločiny. Nahlédněte do zákulisí vyšetřování vražd, které Štoček popisuje velmi osobitým stylem – v některých pasážích se vám bude tajit dech, v jiných se možná neubráníte smíchu.

Sdílet 0

autoři
Lucie Bechynková | Jan Štoček
série
Vrah je v každém z nás 1. díl z 2
Další ze série
1. Vrah je v každém z nás
2. Vrah je v každém z nás 2
kategorie
E-knihy » Naučná literatura » Biografie, Autobiografie
Témata
true crime sériový vrah
Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 56 hodnocení čtenářů

40× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Růžičková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná kniha. Takové ozvláštnění ostatních knih od Lucky Bechynkové. Velký respekt panu Štočkovi. Na to, že to vlastně nechtěl na začátku vůbec dělat, tak je z něj úžasný člověk, který měl v životě velká dobrodružství. Moc rychle nečtu, ale tato kniha se čte sama. Snad jen škoda, že má pouze 200 stran :-) Vřele všem doporučuji. Pokud nemáte čas číst dlouho, můžete si to rozdělit na “případy” :-) Pokud by bylo někdy nějaké pokračování, moc ráda si zase počtu.

    E-kniha, CPress, 2022,

  • 3 z 5 hvězdiček Ivana Gašparíková ml. registrovaný uživatel

    Zprvu se kniha jeví jako rozhovor s kriminalistou, ale v podstate je to souvisle vypraveni o jednotlivych pripadech. Pripady jsou zajimave, ne tak propirane. Ovsem pro ctenare vyhledavajici tento zanr to neni uplne zazivne. V tomto razu je mnohem zajimavejsi kniha Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení od Martina Moravce. Jsem rada ze Vrah je v kazdem se nakonec vyhla forme rozhovoru. Obcas mi prijde, ze autorka nedokaze klast ty spravne otazky a reagovat tak na odpovedi kriminalisty.

    Kniha, CPress, 2022, 9788026444954

  • 5 z 5 hvězdiček Marci registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížku jsem přečetla za dva dnydoslova jedním dechem. Moc se mi líbilo spojení rozhovoru Lucky Bechynkové a popisu vlastních zkušeností pana Štočka. Případy vybrali velmi zajímavé a už se nemůžu dočkat další spolupráce těchto dvou úžasných lidí.

    Kniha, CPress, 2022, 9788026444954

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na knihu jsem dostala doporučení, což byl důvod mého nákupu. Kniha byla rozdělena na jednotlivé autentické příběhy, kdy místy do vyprávění vstoupila Lucie Bechynková a Janu Stočkovi položila doplňující otázku. Kniha se četla dobře, i když občas jako rušivý element zafungovaly překlepy, nevhodně položené otázky, které byly dle mého názoru stylisticky zvláštně napsané. Lucie Bechynková mě jako autorka nenadchla, nicméně panu Stočkovi lze připsat body k dobru díky velmi zajímavé interpretaci.

    Kniha, CPress, 2022, 9788026444954

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Lebdušková registrovaný uživatel

    jedinou špatnou vlastností knihy je počet stránek - je jich málo! Opravdu skvělá kniha přečtená jedním dechem.

    Kniha, CPress, 2022, 9788026444954

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Procházková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se četla opravdu sama

    E-kniha, CPress, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Sabina Bednářová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla jedním dechem. Skvěle odvyprávěné zločiny. První část knížky, kde je rozhovor s panem Štočkem jsem musela trošku přetrpět, ale v momentě, kdy jsem se dostala k příběhům mě knížka naprosto pohltila.

    Kniha, CPress, 2022, 9788026444954

  • 4 z 5 hvězdiček Marianna Borbélyová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napsané hezky, ale tím, že jsem již všechny zločiny měla naposlouchané z podcastu, tak mě již knížka neudržela v napětí. Věděla jsem co bude následovat. I když pan Štoček se mi moc dobře poslouchal. Uvidíme, ci přinese druhý díl 😊

    Kniha, CPress, 2022, 9788026444954

  • 5 z 5 hvězdiček Simona registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc pěkné čtení. Napsáno formou otázek a odpovědí. Určitě si pořídím i druhý díl.

    Kniha, CPress, 2022, 9788026444954

  • 5 z 5 hvězdiček Denisa Strouhalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělý rozhovor. Už jsem i slyšela pár rozhovorů s panem Štočkem a líbí se mi jeho styl vyprvávění i humor. A Lucka Bechynková? To je skvělá žena, která má společně s Bárou úžasný podcast. Kniha se četla skvěle a rychle, můžu jen vřele doporučit.

    Kniha, CPress, 2022, 9788026444954

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora