Vlčí dívka - Ztracena v divočině

Autor Anh Do

E-kniha

Vlčí dívka - Ztracena v divočině E-kniha

Autor Anh Do

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když se Gwen ztratí své rodině, nezbyde jí než se naučit, jak přežít v divočině. Naštěstí v lese narazí na smečku psích zatoulanců vedenou vlčím štěnětem Holčičkou. Dívka si se zvířaty vytvoří pevné pouto – starají se jeden o druhého, loví spolu zvěř a společně se ukládají ke spánku. Ale přestože je láska a oddanost její náhradní rodiny… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se Gwen ztratí své rodině, nezbyde jí než se naučit, jak přežít v divočině. Naštěstí v lese narazí na smečku psích zatoulanců vedenou vlčím štěnětem Holčičkou. Dívka si se zvířaty vytvoří pevné pouto – starají se jeden o druhého, loví spolu zvěř a společně se ukládají ke spánku.

Ale přestože je láska a oddanost její náhradní rodiny velká, stesk po rodičích a sestře Gwen donutí, aby se i se svými zvířecími parťáky pokusila o návrat mezi lidi.

NETRADIČNÍ ROBINZONÁDA PRO MILOVNÍKY DOBRODRUŽSTVÍ JE PLNÁ AKCE, VYNALÉZAVOSTI A NEZLOMNÉHO PŘÁTELSTVÍ, KTERÉ PŘEKONÁ VŠECHNY PŘEKÁŽKY.

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Daninka123 Uživatel aplikace KDčko

    Pěkná dětská knížka, spousta obrázků, děj zaujme čtenáře..na konci zjistíte, že to má pokračování a chcete si přečíst i druhý díl.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027134540

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 237 Kč Nápověda