Velmistři špionáže

Autor Karel Pacner

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

I známé historické události se mohou jevit na pozadí rozkrytých operací tajných služeb v jiném světle!Vyzvědět úmysly svých skutečných nebo jen potenciálních nepřátel je vlastní všem vládám a vládcům, států totalitních stejně jako demokratických režimů. Špionáž je součástí světových dějin od nepaměti a v bouřlivém 20. století s rozvojem techniky i… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

I známé historické události se mohou jevit na pozadí rozkrytých operací tajných služeb v jiném světle!

Vyzvědět úmysly svých skutečných nebo jen potenciálních nepřátel je vlastní všem vládám a vládcům, států totalitních stejně jako demokratických režimů. Špionáž je součástí světových dějin od nepaměti a v bouřlivém 20. století s rozvojem techniky i civilizace samé dostaly i tajné služby moderní podobu.

Karel Pacner odkrývá tajemství špionážních operací, zákulisí tajných služeb a přináší nová fakta a nové souvislosti. A tyto skutečné příběhy jsou mnohdy napínavější a spletitější než romány se špionážní tematikou.

Autor představuje svět tajných služeb v přímém napojení na hlavní události 20. století, které přinesly nesmírné utrpení milionům lidí na celém světě. Velmistři špionáže podtrhují význam tajných služeb zaměstnávajících věci oddané a schopné lidi odhodlané hájit bezpečnost státu. Bohužel přinášejí i svědectví, jak může zmíněná oddanost a bystrý intelekt sloužit k upevňování totalitního státu bez ohledu na míru páchaného zla.

Sdílet 0

Nakladatel
Plus
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora