Ve stínech E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V mlhách Skotské vysočiny, které se převalují nad hrbolatými poli a průlivem Minch, se na horizontu ztrácejí ostrovy a z osamělých domů mizejí lidé… Šestnáctiletý Robert přijde domů pozdě, jako obvykle se pohádá s otcem a zavře se v pokoji. Pak beze stopy zmizí. Stejně jako před několika týdny jeho matka. Inspektorka Monica… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V mlhách Skotské vysočiny, které se převalují nad hrbolatými poli a průlivem Minch, se na horizontu ztrácejí ostrovy a z osamělých domů mizejí lidé…

Šestnáctiletý Robert přijde domů pozdě, jako obvykle se pohádá s otcem a zavře se v pokoji. Pak beze stopy zmizí. Stejně jako před několika týdny jeho matka.

Inspektorka Monica Kennedyová vyšetřuje případ těla, které bylo nalezeno na severozápadním pobřeží Skotské vysočiny. Intuice jí napovídá, že jednou smrtí tento případ rozhodně neskončí.

Sociální pracovník Michael Bach si zase dělá starosti o svého mladého klienta Nichola Morgana. Už sedm dní ho nikdo neviděl a Michaelovi od něj přišla podivná esemeska.

Monica se snaží chytit vraha, který číhá ve tmě, a Michael pokračuje v zoufalém pátrání po Nicholovi. Doufá, že ho najde dřív, než děsivý vrah znovu udeří.

––––

Kniha plná nečekaných zvratů a falešných stop. […] Autor obratně využil působivé prostředí Skotské vysočiny a tím dodal příběhu pocit tajemna a nebezpečí.
NB Magazine

Vtom Ellie znovu zakňučela. Náhle se vztyčila, seskočila z postele a toporně se došourala k oknu. Ohlédla se a podívala se na něj, bělma měla větší než obvykle. Začala se hrabat v haldě jeho prádla, které leželo u okenního parapetu.
„Copak je, Ellie?“
Robert si uvědomil, že mumlá a po bradě mu tečou sliny. Chtěl si pusu utřít, ale ruka ho neposlechla. Zachvátila ho panika. Pokusil se na posteli posadit, ale nemohl se ani hnout.
Zaječel.
Ale z úst mu vyšel jen šepot. Znovu se pokusil vstát. Jakmile pochopil, že nemůže ani pohnout krkem nebo zvednout prst, zmocnila se ho čirá hrůza.
„Tati, prosím tě, pomoz mi,“ snažil se zakřičet. Ale slova mu uvízla v krku.
Tati. Prosím tě.
Všechny ty ošklivé věci, které otci řekl.
Televize přestala hlučet. Robert zaslechl cvaknutí. Otec zhasínal světla v obýváku a dole na chodbě.
Ellie se rozštěkala.
– ukázka z knihy

Sdílet 0

série
Inspektorka Monica Kennedyová 1. díl z 1
Další ze série
1. Ve stínech
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Příběh je zajímavý, hodně napínavý, ale .... byla jsem úplně v šoku, když policistka tajně předává důkaz sociálnímu pracovníkovi, aby pátral on sám s tím, že policie teď má hodně práce !!!!!, kolegyně sociálního pracovníka má sexuální vztah s klientem (třeba jsem ale nepochopila zdejší pojetí sociální práce), klient, u kterého není zcela jasný jeho problém (tipla bych si psychické a sociální obtíže) dokáže hacknout mobil oběti a jiné podobné perličky.... Jako nepovedený a uspěchaný se mi jevil konec příběhu a moc mě také moc nebavilo to, že opět tu není "normální policistka/policista" - tentokrát je to dáma s enormní výškou, obrovskou velikostí nohy a podivnou minulostí ze sociálně znevýhodněné čtvrti města (nerozumím tomu, proč ji třeba nechal autor nosit malé boty apod.), s níž se očividně nevyrovnala.

    Kniha, Host, 2020, 9788027501472

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda