Válka světů E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Anglie na sklonku 19. století. Obyvatelé Země, zaslepení pýchou na vyspělost své civilizace, netuší, že deset krátkých vzdálených záblesků kdesi na planetce Mars znamená dosud největší ohrožení lidstva v jeho dějinách. Deset dutých kovových válců s nezvanými návštěvníky z kosmu dopadá postupně poblíž Londýna a začíná válka o vládu ve vesmíru.… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Anglie na sklonku 19. století. Obyvatelé Země, zaslepení pýchou na vyspělost své civilizace, netuší, že deset krátkých vzdálených záblesků kdesi na planetce Mars znamená dosud největší ohrožení lidstva v jeho dějinách. Deset dutých kovových válců s nezvanými návštěvníky z kosmu dopadá postupně poblíž Londýna a začíná válka o vládu ve vesmíru. Početní převaha Pozemšťanů s jejich těžkopádnými bojovými mechanismy se ukáže být nicotným argumentem ve srovnání se zkázonosnými bojovými metodami Marťanů. Ale ani Marťané nejsou nezranitelní. Podaří se Pozemšťanům odkrýt slabé místo protivníků? Zvítězí lidská disciplína, organizace a tradiční morální hodnoty nad mnohonásobně vyspělejší marťanskou technikou a chladnou inteligencí?

Sdílet 0

Nakladatel
Triton
jazyk
čeština
Počet stran
237
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Atlantis registrovaný uživatel

    Na Válce světů se bohužel výrazně podepisuje její stáří. Zdlouhavé popisy, tuctové postavy, stupidní závěr. A ano, jsem si vědom toho, jakou hra vyvolala ve své době hysterii, ale jako kniha nestojí za moc.

    Kniha, Triton, 2017, 9788075532220

  • 3 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel

    Jelikož jsem nejdříve viděla film, do knihy se mi vůbec nechtělo. Ale musím uznat, že to oproti filmu, který se mi vůbec nelíbil příjemně překvapilo. V knize to všechno konečně dávalo smysl, protože jsem tam našla potřebný popis a vysvětlení, který filmu chyběl. Určitě zajímavé čtení, které si najde své příznivce.

    Kniha, Triton, 2017, 9788075532220

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora