Upálené E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář. Vítejte v Chapel Croft, zapadlé vísce, jejíž tajemství leží ukrytá hlouběji než v hrobě a kde se zlo začíná… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář. Vítejte v Chapel Croft, zapadlé vísce, jejíž tajemství leží ukrytá hlouběji než v hrobě a kde se zlo začíná znovu probouzet. Nahradit zesnulého duchovního sem přichází někdo, komu temnota také už mnohokrát zasáhla do života. Někdo, kdo bude muset otevřít staré rány a hlavně ochránit svou dospívající dceru před démony, kteří tady umějí být až příliš skuteční.

Sdílet 0

Nakladatel
Kalibr
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2021
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Je patrné, že velkým vzorem téhle spisovatelky je Stephen King. Dokonce je v knize i zmíněn. Příběh se nese v hodně tajemné, spíše hororové atmosféře. Má lehký nádech nadpřirozena, ale drží se v reálných mezích. Autorka spíše nechává vaši představivost, aby doplňovala naznačené scény. Díky tomu jsem byl při čtení držen celou dobu v napětí a tím pádem jsem se neměl čas nudit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 47 hodnocení čtenářů

40× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Krišková registrovaný uživatel

    příběh, který člověku nedá spát

    Kniha, Kalibr, 2021, 9788024276687

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Pospíšilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nemám ráda knížky, ve kterých už od začátku víte, že vrahem je zahradník a jak to celé dopadne. Tato knížka taková opravdu není, zde si nejste jistí nikým a ničím, překvapivé zvraty, ale vše do sebe krásně zapadá. Farářka Jack mi byla sympatická, asi tím jak byla obyčejná a na nic si nehrála.

    Kniha, Kalibr, 2021, 9788024276687

  • 5 z 5 hvězdiček Tomík33 Uživatel aplikace KDčko

    První, ale určitě ne poslední kniha této autorky. Jasný, není to žádné veledílo, ale je to příjemně napsané, příjemně mrazivé a závěr dostatečně překvapivý. Jasný, kniha přesně zapadá do moderní šablony, jak napsat trhák, ale naštěstí jí to neubírá na atraktivitě. Určitě k tomu přispívá prostředí, kde se děj odehrává - zapadlý anglický venkov s polorozpadlým kostelem, typickým anglickým depresivním prostředím a hlavně ponurou anglickou mentalitou, letitými křivdami a temnou minulostí. Sledujeme nového pastora, resp. pastorku příchozí do nového místa. Místa, které již několik století žije tragédií upálení věřících, co se nechtěli vzdát víry. Místa, které se od té doby změnilo jen opravdu málo. Sledujeme několik postav, několik osudů. Občas se vracíme do minulosti, ale celou dobu cítíme, jak se k sobě jednotlivé linky pomalu přibližují a čekáme, kdy a hlavně jak se protnou. Příběh je čtivý, napínavý, mrazivý a konec překvapivý, ale nikoli překombinovaný. Prostě kniha na příjemné opdolední lenošení.

    Kniha, Kalibr, 2021, 9788024276687

  • 5 z 5 hvězdiček Kamila registrovaný uživatel

    Skvělá kniha! Už jsem nějakou tu knížku v životě přečetla, ale ještě se mi nestalo, abych se během čtení vracela v ději a vyhledávala pasáže, které si musím přečíst znovu. Fascinující a dokonalé. Myslím, že vyprávění v první osobě ještě zvýšilo úroveň knihy. A i když jsem od půlky tušila kdo je Jack a co udělala, jak velký je Wighly padouch mě dostalo. Konec taky skvělý, kdy řešení druhé kostry ve studni a smrt malé Tary nechává autorka na fantazii čtenáře.

    Kniha, Kalibr, 2021, 9788024276687

  • 5 z 5 hvězdiček Romana registrovaný uživatel

    C.J. Tudor opět nezklamala. Perfektně napsané, tajuplné krimi.

    Kniha, Kalibr, 2021, DEF0000032497

  • 5 z 5 hvězdiček Kamila Večeřová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi se mi líbila

    Kniha, Kalibr, 2021, 9788024276687

  • 5 z 5 hvězdiček Julie Schubertová registrovaný uživatel

    Poslední kniha teto autorky a musím říct ze to bylo naprosto skvěle. Každou knihou se autorka zlepšuje a tohle byl opravdu skvělý čtenářský zážitek. Přečteno jedním dechem a velmi doporučuji. :)

    Kniha, Kalibr, 2021, 9788024276687

  • 5 z 5 hvězdiček Oľga registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Výborná voľba. Horor a krimi dokopy. Dobre sa to počúva a je to tajomné do posledného slovíčka.

    Audiokniha, Témbr, 2021, 8596434012143

  • 5 z 5 hvězdiček JoAnna Janečková registrovaný uživatel

    S každou další knihou se autorka zlepšuje. Perfektní příběh. Prvky hororu, krimi, za mě rozhodně stojí za přečtení.

    Kniha, Kalibr, 2021, 9788024276687

  • 5 z 5 hvězdiček Mirka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napínavé a zajímavé od začátku do konce. Nemohla jsem se odtrhnout.

    Kniha, Kalibr, 2021, 9788024276687

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora