Účetnictví a daně kapitálových obchodních společností E-kniha

Účetnictví a daně kapitálových obchodních společností E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace poskytne uživateli komplexní přehled toho, jakým způsobem v praxi promítnout daňové dopady do účetnictví. Zahrnuje aktuální účetní, daňové a právní změny. Autoři se zaměřují na účetnictví a daně především v kapitálových obchodních společnostech. Zmiňují ale i situace z praxe osobních obchodních společností. Vysvětlují dopady všech daní… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace poskytne uživateli komplexní přehled toho, jakým způsobem v praxi promítnout daňové dopady do účetnictví. Zahrnuje aktuální účetní, daňové a právní změny.

Autoři se zaměřují na účetnictví a daně především v kapitálových obchodních společnostech. Zmiňují ale i situace z praxe osobních obchodních společností. Vysvětlují dopady všech daní uvalovaných v České republice.

Hlavní část je zaměřena na daně z příjmů (splatné a odložené), daně z přidané hodnoty (poměrové a kráticí koeficienty, systém přenesení daňové povinnosti) a základy daňových dopadů přeměn společností.

Na trhu v současnosti neexistuje jiná aktuální publikace, která by podobně komplexně zobrazovala účetní a daňové konsekvence v praxi kapitálových společností.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 246 Kč Nápověda
Další knihy autora