Učebnice současné ruštiny + mp3 E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha vyšla rovněž ve verzi se 4 audio CD pod prodejním kódem KEJ105.Učebnice současné ruštiny, 1. díl, je určena všem zájemcům o získání základů ruského jazyka, je vhodná také pro samostudium. Tato učebnice vás na pozadí běžných životních situací seznámí s aktuální slovní zásobou a systematicky provede komplexní gramatikou ruského jazyka tak,… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha vyšla rovněž ve verzi se 4 audio CD pod prodejním kódem KEJ105.

Učebnice současné ruštiny, 1. díl, je určena všem zájemcům o získání základů ruského jazyka, je vhodná také pro samostudium. Tato učebnice vás na pozadí běžných životních situací seznámí s aktuální slovní zásobou a systematicky provede komplexní gramatikou ruského jazyka tak, abyste se naučili aktivně komunikovat rusky slovem i písmem. Po zvládnutí prvního dílu dosáhnete úrovně B2-C1 evropského referenčního rámce.

Každá kapitola obsahuje:
- aktuální slovní zásobu a frazeologii
- konverzační situace
- přitažlivé úvodní texty
- fotografie, ilustrace
- různé druhy cvičení sloužící k důkladnému prověření a upevnění nové i dříve probrané gramatiky

Na konci knihy naleznete:
- přehled gramatiky
- gramatický rejstřík
- klíč ke cvičením
- česko-ruský slovník
- rusko-český slovník

Nahrávka namluvená rodilými mluvčími napomůže utvrzení slovní zásoby a procvičení výslovnosti. Najdete zde všechny úvodní a kulturní texty a mnoho cvičení.

mp3 s audionahrávkou v ceně!

O autorech:

Olga Belyntseva
je absolventkou Filozofické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Vyučuje ruštinu v jazykových školách a věnuje se překladatelské činnosti. Pravidelně spolupracuje na audionosičích k publikacím v ruštině a je také odbornou korektorkou ruského jazyka. Zaměřuje se na specializovanou terminologii ruštiny ve sféře obchodu a managementu.

Adam Janek
je absolventem Filozofické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Vyučuje ruštinu v jazykových školách a zabývá se moderními učebními metodami a aktuálními problémy ve výuce ruského jazyka. Specializuje se také na odbornou lékařskou a sportovní terminologii v ruštině a věnuje se rovněž překladatelské činnosti.

Sdílet 0

autoři
Adam Janek | Olga Belyntseva
kategorie
E-knihy » Učebnice
Nakladatel
Edika
Počet stran
560
datum vydání
1.01.0000

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jsem úplný začátečník, moc dobře se mi z této knihy učí. Prvních 6 lekcí má namluvena i slovíčka, u ostatních už to není potřeba, člověk se mezi tím naučí pravidla. Takto jsem se naučila sama i španělsky, od stejného nakladatelství. Naprostá spokojenost.

    Učebnice, CPress, 2009, 9788025124420

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 389 Kč Nápověda
Další knihy autora