Tonutí E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Populární detektiv Havran v novém kriminálním thrilleru bestsellerového dánského autora. Jedenáct nahých mužů utopených ve speciálních boxech. Děsivý případ z dob NDR. Odhalená nevěra a agent Stasi, který zešílel. Za Thomasem Ravnsholdtem, přezdívaným Havran, přichází mladá krásná Louise s žádostí, aby vypátral jejího zmizelého… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Populární detektiv Havran v novém kriminálním thrilleru bestsellerového dánského autora.

Jedenáct nahých mužů utopených ve speciálních boxech. Děsivý případ z dob NDR. Odhalená nevěra a agent Stasi, který zešílel.

Za Thomasem Ravnsholdtem, přezdívaným Havran, přichází mladá krásná Louise s žádostí, aby vypátral jejího zmizelého bratra. Osamělého expolicistu si podmaní nejen její půvaby, ale i naléhavost prosby. A tak se vydává do Berlína vstříc vzrušujícímu dobrodružství s neodolatelnou ženou… a sérii nepředstavitelně zvrácených zločinů.

O autorovi: Michael Katz Krefeld (1966) se poprvé představil knihou Před bouří (2007), která mu vynesla Cenu Dánské kriminální akademie za debut. Následovaly další romány, z nichž Padá černý sníh se stal dánskou detektivkou roku 2012 a získal nominaci na prestižní Skleněný klíč, udělovaný nejlepším skandinávským kriminálním dílům. V současnosti pracuje na sérii s detektivem Havranem, která vychází ve dvou desítkách zemí a z níž Paseka už vydala úvodní román Vyšinutí (2014).

Sdílet 0

série
Havran 1. díl z 2
Další ze série
1. Tonutí
2. Vyšinutí
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
Berlín
Nakladatel
Paseka
datum vydání
1.01.2015
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda