Timmy Nezdárek: Koukej, co jsi provedl E-kniha
Timmy Nezdárek: Koukej, co jsi provedl - Stephan Pastis Nedostupné

Timmy Nezdárek: Koukej, co jsi provedl E-kniha

Součástí série: Timmy Nezdárek 2. díl z 2

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

„Když ztratíš naději, najdi ji.“ – Timmy Nezdárek  Nerad se na někoho vytahuje. Nerad prozrazuje, co je ve skutečnosti zač: Timmy Nezdárek, zakladatel, prezident a generální ředitel té nejlepší detektivní agentury ve městě, a nejspíš v celém státě. Ale už je to tak.A teď se chystá rozlousknout svůj zatím největší případ: najít ukradený… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Když ztratíš naději, najdi ji.“ – Timmy Nezdárek 

Nerad se na někoho vytahuje. Nerad prozrazuje, co je ve skutečnosti zač: Timmy Nezdárek, zakladatel, prezident a generální ředitel té nejlepší detektivní agentury ve městě, a nejspíš v celém státě. Ale už je to tak.
A teď se chystá rozlousknout svůj zatím největší případ: najít ukradený glóbus, na jehož nalezení byla vypsána školní soutěž. Je to jeho šance, jak získat odměnu ve výši pěti set dolarů, která ho zajistí na zbytek života. Jenže někdo se očividně snaží obehrát systém. Oblafnout ho. Podfouknout. Obalamutit. Takže Timmymu Nezdárkovi nezbude než s pomocí líného ledního medvěda Kapitána a překvapivého nového spojence – výstřední pratety Colander – najít způsob, jak to těm podvodníkům spočítat. Jak se vypořádat s obrovskou nespravedlností.
Teď už jenom odevzdat včas přihlášku do soutěže. 

*** 

Stephan Pastis je americký humorista, kreslíř a autor úspěšného komiksového stripu Pearls Before Swine. Jeho první kniha pro děti, Timmy Nezdárek: Chybička se vloudí, se stala bestsellerem The New York Times. V současné době žije v Severní Kalifornii a pracuje na dalším pokračování. 

*** 

Kdyby chodil inspektor Clouseau na základní školu, jmenoval by se Timmy Nezdárek.
Kirkus Reviews 

Pastis má talent pro komické načasování a dokonalá souhra mezi ilustracemi, textem a absurditou příběhu bude vždy přitahovat čtenáře, kteří by si stejně jako tenhle trochu natvrdlý chvastoun přáli zahrozit světu pěstí.
Booklist 

Ohlasy čtenářů:
Kniha Timmy Nezdárek: Koukej, co jsi provedl je přímo brutálně úžasná! Není určená jen dětem, o Timmyho početných detektivních dobrodružstvích si rád přečte i dospělý.
Můj syn, který trpí dyslexií, tuhle knížku přímo hltal. Každý večer se nemohl dočkat, až se dozví, co Timmymu a Kapitánovi připravil osud nového. Díky, Stephane!

Sdílet 0

série
Timmy Nezdárek 2. díl z 2
Další ze série
1. Timmy Nezdárek: Chybička se vloudí
2. Timmy Nezdárek: Koukej, co jsi provedl
kategorie
E-knihy » Dětská literatura » Humor pro děti
Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda