Tantrický orgasmus pro ženy E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

REVOLUČNÍ PŘÍSTUP K ŽENSKÉ SEXUALITĚ – UVOLNĚNÍ JAKO KLÍČ K DOSAŽENÍ HLUBOKÝCH ORGASMICKÝCH STAVŮ!Naplno prožitý sex nás vyživuje láskou, omlazuje tělo a obnovuje duševní zdraví. Tantrický orgasmus pro ženy přináší nový pohled na extatickou blaženost, která se v ženském těle skrývá, a ukazuje, jak ji osvobodit za pomoci nadčasové moudrosti… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

REVOLUČNÍ PŘÍSTUP K ŽENSKÉ SEXUALITĚ – UVOLNĚNÍ JAKO KLÍČ K DOSAŽENÍ HLUBOKÝCH ORGASMICKÝCH STAVŮ!
Naplno prožitý sex nás vyživuje láskou, omlazuje tělo a obnovuje duševní zdraví. Tantrický orgasmus pro ženy přináší nový pohled na extatickou blaženost, která se v ženském těle skrývá, a ukazuje, jak ji osvobodit za pomoci nadčasové moudrosti Východu. Naučíte se, jak cirkulovat orgasmickou energii, proč je důležitější stimulace prsou než vaginy, seznámíte se s technikou vědomého milování a jak mohou ženy napomoct mužské erekci. Tantrický orgasmus pro ženy ukazuje, že existují aspekty sexuality, které se týkají pouze žen, a ty lze velmi dobře využít při ovlivňování a posilování sexuálního prožitku – jak ženy, tak i jejího partnera.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Zdraví a Sport » Zdraví
Nakladatel
Synergie Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Když jsem přemýšlela, o čem kniha vlastně je, jak to shrnout do jedné věty, nabyla jsem jediného dojmu – je to pojednání o tom, jak se dostat AŽ ZA SEX. Nikoliv za jeho hranici, ale za něj jako celek, do jeho zákulisí, nad něj nebo pod něj, to už záleží na tom, jak to bude kdo vnímat. Součástí takového komplexního pohledu na ženskou energii je také pohled na emoce, na naše prožívání… a právě o těch a jejich fyzických projevech je tato úžasná kniha.

    Kniha, Synergie, 2017, 9788073704391

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Staníčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavý pohled na uvolnění svého ženství a celkově svého těla a dosažení orgasmu. Jsou zde názorně vyobrazeny i vhodné pozice při sexu. Je zde detailně popsán sex v těhotenství, po porodu i v menopauze. Jedna kapitola se věnuje i homosexuálním párům.

    Kniha, Synergie, 2017, 9788073704391

  • 5 z 5 hvězdiček Malwina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dokonale a nesmirne ctive napsana kniha- jak zena procituje sve telo, jak jsou nadra dulezitejsi nez vagina, jak se naucit vedomemu milovani s partnerem a mnoho dalsiho....ctu jednim dychem kazdy vecer a dekuji Diane za toto osvicene dilo pro zeny :-)))

    Kniha, Synergie, 2017, 9788073704391

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora