Tanec papírových draků 2 E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že to bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí silnou stránkou – tou je střílení lidí. A tentokrát si to pár z nich opravdu zaslouží.… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že to bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí silnou stránkou – tou je střílení lidí. A tentokrát si to pár z nich opravdu zaslouží. Měli si pamatovat, že PSZÚ neodpouští. Přišel čas pomsty, protože některé hajzly nestačí zabít jen jednou. Hon začíná.

Hordy zfetovaných bezďáků, naštvané bejvalky, převtělující se duše, brynzové halušky, znepokojivý sex, magie, Hello Kittty a vůně střelného prachu! Plzeň se otřese v základech!

Sdílet 0

Nakladatel
Epocha
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš Juza registrovaný uživatel

    Příjemné, velmi příjemné překvapení Slova autora : " Pokusil jsem propašovat k Vám alespoň fragmenty této vesmírné moudrosti v rámci různých rozhovorů, avšak byť jen jediná věta navíc by v knize zabírala místo tomu, co bylo opravdu důležité, tedy krvi, sexu a humoru." Tak takto v doslovu autor hodnotí své dílo. A dle mého naprosto přesně. Ano, spousta otázek zůstala nezodpovězena, spousta témat nevysvětlena, i přesto to byla skvělá jízda..... Druhé díly bere většina z nás z despektem. Často jedou na vlně prvního úspěšného dílu a recyklují jeho témata. Toto je výjimka. Velká výjimka. Druhý díl Tance papírových draků je dospělejší, ucelenější, napínavější. V první knize si člověk občas řekl, ty voe to jako fakt? Ale v druhém je to nadpřirozeno a dalsi věci takové přijatelnější, uvěřitelné. Tentokrát Mrtvola s týmem pátrá po dalších Probuzených a snaží se znovu zachránit svět, potažmo lidstvo. Co u toho zažijí a provedou, stojí za přečtení. Kniha je dle mého o hodně dál od prvního dílu. Moc hezky se čte a autor nás příjemně vede příběhem. Petr Pedro Brožovský napsal velmi zdařilé pokračování už tak dobré první knihy. Všem, kdo mají rádi akci, nadpřirozeno, kariku české politické scény, bude více než spokojen.

    Kniha, Epocha, 2023, 9788027801121

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora