Ta, která prohraje E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Chce jediné. Dokonalou rodinu. Tu tvoji.  Piper na Leovi vadí jediné – jeho snubní prsten. Moc dobře ale ví, že žádné manželství netrvá věčně. Joannu těší, že se Leo vyléčil z hluboké deprese, je zase okouzlující a věnuje se dětem. Ale jeho radost ze života bohužel nevzkřísila ona. Byla to Piper. Natolik ho pobláznila, že se Leo rozhodne… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chce jediné. Dokonalou rodinu. Tu tvoji. 

Piper na Leovi vadí jediné – jeho snubní prsten. Moc dobře ale ví, že žádné manželství netrvá věčně. Joannu těší, že se Leo vyléčil z hluboké deprese, je zase okouzlující a věnuje se dětem. Ale jeho radost ze života bohužel nevzkřísila ona. Byla to Piper. Natolik ho pobláznila, že se Leo rozhodne opustit Joannu i společně vybudovaný život. Joanna pátrá v Pipeřině minulosti a nalézá znepokojivá tajemství. Dostane strach o život Lea i dětí. Najde včas potřebný důkaz, aby je zachránila?

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika Vášová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ach jo. Ta, která prohraje nesahá Poslední paní Parrishové ani po kotníky. Místy neuvěřitelně zrychlený příběh, co se vývoje vztahů všech postav týče, ale zároveň dokázal příběh téměř 200 stran stát v podstatě na místě. Všechny postavy jsou více či méně na facku a ani finiš knihy to nedokáže zachránit. A není to tak, že by byl konec super wow, i když se duo autorek o twist snažily, ale tentokrát bohužel bez úspěchu. Škoda.

    E-kniha, Domino, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Kamila registrovaný uživatel

    Hezky čtivá kniha, ale malinko se to vleklo, protože jsem celou dobu myslela, že vím jak to dopadne. V posledních kapitolách jsem zjistila, že jsem se šeredně spletla a dávám 4 hvězdy za velké překvapení a také za poslední větu!

    Kniha, Domino, 2020, 9788074984549

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora