Sedm kroků k lepší paměti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Máte pocit, že vám už paměť neslouží tak dobře jako dřív? Ztrácíte nebo nemůžete najít věci častěji než dřív? Stává se vám, že vejdete do místnosti a zapomenete, proč jste tam šli?   Když vás začne zrazovat paměť, může vás to rozčilovat, můžete se za to stydět, a dokonce vás to může trochu vyděsit. Dobrá zpráva je, že hned teď můžete… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Máte pocit, že vám už paměť neslouží tak dobře jako dřív? Ztrácíte nebo nemůžete najít věci častěji než dřív? Stává se vám, že vejdete do místnosti a zapomenete, proč jste tam šli?  
Když vás začne zrazovat paměť, může vás to rozčilovat, můžete se za to stydět, a dokonce vás to může trochu vyděsit. Dobrá zpráva je, že hned teď můžete podniknout kroky, které vám pomohou bojovat proti zapomínání a dodají vaší paměti vzpruhu.
 
Tato svépomocná příručka nabízí jednoduchý a účinný sedmibodový program, který vychází z nejnovějších poznatků neurovědy. Pomůže vám posílit propojení neuronů v mozku, zlepšit krátkodobou i dlouhodobou paměť a udržet si duševní bystrost. Najdete zde tipy a techniky, které vám pomohou den za dnem posilovat mozek – mimo jiné rady zaměřené na správnou výživu a pravidelné cvičení vedoucí k udržení duševní bystrosti.
 
Když pochopíte, jak paměť funguje, otevře se vám víc možností, jak ji posilovat. Proč tedy nezačít ještě dnes?
 
 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda