Samuel a Hortenzinka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pohádkový příběh o malé víle Hortenzince a jejím kamarádovi mloku Samuelovi vás přesvědčí, že čtení knihy o zvířátkách, vílách a panáčcích, žijících společně na rozlehlé zahradě poblíž lesa, může být zábavné, napínavé i poučné. Děti si rovněž rozšíří slovní zásobu o nová slova, která běžně slýchají z úst dospělých, a v příběhu jim budou vysvětlena… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pohádkový příběh o malé víle Hortenzince a jejím kamarádovi mloku Samuelovi vás přesvědčí, že čtení knihy o zvířátkách, vílách a panáčcích, žijících společně na rozlehlé zahradě poblíž lesa, může být zábavné, napínavé i poučné. Děti si rovněž rozšíří slovní zásobu o nová slova, která běžně slýchají z úst dospělých, a v příběhu jim budou vysvětlena. Kniha je kromě půvabných ilustrací doplněna reálnými fotografiemi zvířátek a rostlin vystupujících v příběhu, tak jak je můžeme vidět v přírodě.

Sdílet 0

Nakladatel
Edika
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka Praha 6 registrovaný uživatel

    Úžasná knížka. Ve většině příběhů jsou vidět jen kreslená zvířátka. V této knížce můžete na fotkách vidět skutečného mloka, srnky s mláďaty, cvrčka (normálně člověk ani neví, jak takový cvrček vypadá), ještěrky, divoké prase aj. Příběh se mým dětem moc líbil, už čteme podruhé. A ilustrace v knížce jsou také nádherné.

    Kniha, Edika, 2017, 9788026611097

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Baštová registrovaný uživatel

    Knížku jsme zakoupili vnučce, která sice ještě neumí číst, ale moc ráda poslouchá, když jí čteme . Myslím, že tato kniha se musí líbit všem holčičkám. Naši malou moc bavily všechny příhody víly Hortenzinky a jejích přátel a kdykoli u nás vnučka spí, po knížce večer sáhneme a kapitoly čteme znovu a znovu. Pochválila bych i krásné ilustrace. Rozhodně knížku doporučuji.

    Kniha, Edika, 2017, 9788026611097

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ještě jsem ji nezačala číst, nejdřív musím přečíst první knihu.Ale je plná krásných obrázků a fotografií od úžasné autorky.A samozřejmě je jak jinak než ze života.Poučná pro děti i dospělé

    Kniha, Edika, 2017, 9788026611097

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda