Pro lásku a za peníze E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pro lásku a za peníze je eroticky laděný román odehrávající se mezi strastmi života a sladkostmi lásky, které se mohou vyskytnout v životě každého z nás bez ohledu na to, jaký v té chvíli máme věk.Daniela a Marta spolu vlastní cukrárnu. Marta se stará o chod podniku a Daniela se věnuje pečení všeho sladkého, co jejich cukrárna nabízí.Zatímco Marta… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pro lásku a za peníze je eroticky laděný román odehrávající se mezi strastmi života a sladkostmi lásky, které se mohou vyskytnout v životě každého z nás bez ohledu na to, jaký v té chvíli máme věk.
Daniela a Marta spolu vlastní cukrárnu. Marta se stará o chod podniku a Daniela se věnuje pečení všeho sladkého, co jejich cukrárna nabízí.
Zatímco Marta se o své první dítě bezúspěšně pokouší, Daniela už má děti dvě a po smrti přítele zůstává sama. Kromě pečení a zvládnutí psychické rovnováhy mezi dvěma dětmi, které jsou od sebe 15 let a které ji svými nápady přivádějí k šílenství, je Daniela i přispívatelkou do pánského porno časopisu a mezi pečením a psaním erotických příběhů se snaží zapomenout na svého ženatého milence Filipa, který se ji po smrti přítele ani nesnažil kontaktovat a na jejichž společné erotické schůzky se Daniele ani po dvou letech samoty nepodařilo zapomenout. Nakonec i Daniela pochopí, že není třeba ochutnávat stále jen jeden dortík dokola a zatouží okusit i chuť něčeho sladšího, o čem doposud jen psala.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
431
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda