Příliš mnoho podezřelých

Autor Jan Bauer

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V Kutné Hoře se schází zemský sněm. Na jeho úvod se v chrámu sv. Jakuba koná mše, během níž je kýmsi zavražděn Hynek z Lichtenburka. Několik dní nato dojde k další vraždě. V jedné kutnohorské uličce je nalezeno mrtvé tělo dalšího účastníka sněmu Břeňka z Riesenburka. Úkolem najít pachatele obou vražd je pověřen pomocník královského sudího Jakub… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V Kutné Hoře se schází zemský sněm. Na jeho úvod se v chrámu sv. Jakuba koná mše, během níž je kýmsi zavražděn Hynek z Lichtenburka. Několik dní nato dojde k další vraždě. V jedné kutnohorské uličce je nalezeno mrtvé tělo dalšího účastníka sněmu Břeňka z Riesenburka. Úkolem najít pachatele obou vražd je pověřen pomocník královského sudího Jakub Protiva z Protivce, kterému při vyšetřování pomáhá jeho důvtipný přítel mnich Blasius.
Druhý příběh začíná na Karlštejně, kde za nepřítomnosti krále Václava IV. rokuje královská rada. Hned první večer se její jednání zvrhne v divokou pitku, která se neobejde bez následků. Ráno je totiž v hradní studni nalezeno tělo významného předáka českého panstva Ctibora Berky z Dubé. Zahynul jen náhodou, nebo byl úkladně zabit?

Pod tímto názvem vycházejí v novém vydání romány Vražedná mše a Smrt na Karlštejně.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Koubková registrovaný uživatel

    Nádherná knížka. Není co jiného k této knížce dodat. Opět se panu Bauerovi podařilo napsat krásnou historickou knížku - detektivní příběh. Doporučuji.

    Kniha, Moba, 2021, 9788027900572

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora