Příběh průvodce

Autor Paul Batel

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když jsem byl malý chlapec odvezli mě a mého bratra z ráje do pekla. Tak jsme tomu tehdy říkali. Jediné, co nám zůstalo, byl svět vzpomínek, kam jsme ve svých představách potají utíkali. V temnotě plné násilí mi nezbývalo nic jiného, než se učit bojovat a svého slabšího bratra chránit....někdy se vracím zpátky v čase... vidím toho malého… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když jsem byl malý chlapec odvezli mě a mého bratra z ráje do pekla. Tak jsme tomu tehdy říkali. Jediné, co nám zůstalo, byl svět vzpomínek, kam jsme ve svých představách potají utíkali. V temnotě plné násilí mi nezbývalo nic jiného, než se učit bojovat a svého slabšího bratra chránit.
...někdy se vracím zpátky v čase... vidím toho malého vystrašeného chlapce, kterým jsem kdysi býval... chtěl bych s ním mluvit... chtěl bych mu říct, že se už nemusí bát... Obviňováním židovského úředníka ze ztráty drahého otce a židovské soudkyně, která rozhodla o odebrání mé dcery, přidávám se k neonacistům, jako osobní střážce jejich leadrů. Nemám ponětí, že vlastní židovské kořeny jsou zakopány hluboko v minulosti, dokud nepotkám profesora, jenž mě posílá jedním z tunelů do Terezína roku 1943... pár dní před příjezdem Bialystockých dětí... Dětí, na které svět zapomněl. 
Právě tam někde začíná... můj příběh průvodce.

Sdílet 0

Nakladatel
Paul & Sion
jazyk
čeština
Počet stran
236
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Vančurová registrovaný uživatel

    Po dlouhé době kniha, kde jsem nepřeskakovala stránky.

    Kniha, Paul & Sion, 2013, 9788026052234

  • 5 z 5 hvězdiček Jindřich Svoboda registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Poutavě napsáno. Dobrý nápad hlavního hrdinu vrátit v čase do roku 1943, Terezinskeho ghetta. Vzpomínky z dětství propojení se situací a poměry v Terezinske pevnosti. Donutilo mě si připomenout a zjistit víc informací o Terezíně v době fašismu.

    Kniha, Paul & Sion, 2013, 9788026052234

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda