Poplach v slepičím rajónu

Autor Luboš Pavel

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Poplach! Člověk nám zabral naši zahradu: To si žádá řádnou odvetu. Vyhlásíme mu válku. Příběh o odhodlaných slepicích, které vyhlásí válku člověku. Naštěstí mají mezi sebou Sabinu, která je rodilou vůdkyní, odbornici na vynálezy Elišku, průzkumnici Lítá, nebojácnou Zitu a další slepice, které udělají vše pro to, aby zahradu získaly zpět.… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poplach! Člověk nám zabral naši zahradu: To si žádá řádnou odvetu. Vyhlásíme mu válku.

Příběh o odhodlaných slepicích, které vyhlásí válku člověku. Naštěstí mají mezi sebou Sabinu, která je rodilou vůdkyní, odbornici na vynálezy Elišku, průzkumnici Lítá, nebojácnou Zitu a další slepice, které udělají vše pro to, aby zahradu získaly zpět. ​Vynalézavě volí zbraně, disciplinovaně cvičí bojovou připravenost a nevzdávají se po prvním neúspěchu.​ V příběhu sehrají roli i nečekané okolnosti, které doženou slepičí kolektiv k zoufalým činům. Všechno ale nakonec dopadne úplně jinak, než si to představovaly. Dvanáct kapitol o slepicích, při jejichž čtení se určitě nudit nebudete. Tím to navíc nekončí. Je skvělé si o dobrodružství číst, ale ještě lepší je ho prožít. Odložte přečtenou knížku, vytiskněte si obrázek ze zadní strany a vyražte s dětmi na malý výlet za slepicemi. Potřebné informace najdete v knize.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Creatio
jazyk
čeština
Počet stran
98
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Janivová registrovaný uživatel

    Poplach v slepičím rajónu udělal v naší domácnosti opravdový poplach. Nechápu, kde vzal autor námět, když slepice nikdy nepěstoval. Vtipně podané scénky dokáží vykouzlit úsměv u čtenáře téměř na každé stránce a s napětím očekává co bude dál. V dnešní přetechnizované době mámě možnost odreagovat se od všedních starostí právě při čtení této knihy a proto bych ji každému vřele doporučila.

    Kniha, Creatio, 2017, 9788088209034

  • 5 z 5 hvězdiček Renata Navrátilová registrovaný uživatel

    Kniha je velmi hezky napsaná. Líbila se nejen dětem ve škole, ale i mě. Je psána pro děti srozumitelným jazykem a doplněna je krásnými ilustracemi, které příběh ještě podtrhují. Knihu vřele doporučuji i kvůli humorným situacím, které se v knize objevují, ale i proto, že poslední stránkou příběh zdaleka nekončí :)

    Kniha, Creatio, 2017, 9788088209034

  • 4 z 5 hvězdiček Lukáš registrovaný uživatel

    Dobrý, nasmáli jsme se.

    Kniha, Creatio, 2017, 9788088209034

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 90 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora