Poplach v slepičím rajónu

Autor Luboš Pavel Interpret Luboš Pavel

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Poplach v slepičím rajónu Audiokniha (mp3)

Autor Luboš Pavel Interpret Luboš Pavel

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

V jedné vesnici na Klatovsku se odehrává něco neobyčejného. Jakýsi cizí člověk zabral slepicím zpustlou zahradu. To se nesmí nechat jen tak! Slepice se rozhodnou vyhlásit člověku válku. Naštěstí mají mezi sebou Sabinu, která je rodilou vůdkyní, odbornici na vynálezy Elišku, průzkumnici Lítá, nebojádnou Zitu a další slepice, které udělají vše pro… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V jedné vesnici na Klatovsku se odehrává něco neobyčejného. Jakýsi cizí člověk zabral slepicím zpustlou zahradu. To se nesmí nechat jen tak! Slepice se rozhodnou vyhlásit člověku válku. Naštěstí mají mezi sebou Sabinu, která je rodilou vůdkyní, odbornici na vynálezy Elišku, průzkumnici Lítá, nebojádnou Zitu a další slepice, které udělají vše pro to, aby zahradu získaly zpět. Všechno ale nakonec dopadne úplně jinak. Dvanáct kapitol o slepicích, při jejichž poslechu se určitě nudit nebudete.

Sdílet 0

Nakladatel
Creatio
datum vydání
25.09.2015
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
02:37:16

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Janivová registrovaný uživatel

    Poplach v slepičím rajónu udělal v naší domácnosti opravdový poplach. Nechápu, kde vzal autor námět, když slepice nikdy nepěstoval. Vtipně podané scénky dokáží vykouzlit úsměv u čtenáře téměř na každé stránce a s napětím očekává co bude dál. V dnešní přetechnizované době mámě možnost odreagovat se od všedních starostí právě při čtení této knihy a proto bych ji každému vřele doporučila.

    Kniha, Creatio, 2017, 9788088209034

  • 5 z 5 hvězdiček Renata Navrátilová registrovaný uživatel

    Kniha je velmi hezky napsaná. Líbila se nejen dětem ve škole, ale i mě. Je psána pro děti srozumitelným jazykem a doplněna je krásnými ilustracemi, které příběh ještě podtrhují. Knihu vřele doporučuji i kvůli humorným situacím, které se v knize objevují, ale i proto, že poslední stránkou příběh zdaleka nekončí :)

    Kniha, Creatio, 2017, 9788088209034

  • 4 z 5 hvězdiček Lukáš registrovaný uživatel

    Dobrý, nasmáli jsme se.

    Kniha, Creatio, 2017, 9788088209034

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora