Políbit nebe E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lidé se touží dotknout nebe. Já ho chci políbit. – Connor Cobalt   Rose Callowayová dosud věřila, že má vše pod kontrolou. Ve třiadvaceti letech je absolventkou Princetonu, šampionkou školní vědomostní soutěže, módní návrhářkou a dcerou bohatého majitele nadnárodní společnosti. Když ale bydlíte se sestrou, která je závislá na sexu, není to… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lidé se touží dotknout nebe. Já ho chci políbit. – Connor Cobalt

 

Rose Callowayová dosud věřila, že má vše pod kontrolou. Ve třiadvaceti letech je absolventkou Princetonu, šampionkou školní vědomostní soutěže, módní návrhářkou a dcerou bohatého majitele nadnárodní společnosti. Když ale bydlíte se sestrou, která je závislá na sexu, není to zrovna hračka.

Její poslední šancí na záchranu krachující módní značky a očištění poskvrněného jména její rodiny je propůjčit svůj život reality show. To však ještě netuší, že se tak spolu se svými sestrami a třemi přáteli vydali do rukou nesnesitelného hollywoodského producenta.

Čtyřiadvacetiletý Connor Cobalt převálcuje každého slabocha. Je sebejistý, zatraceně chytrý a teď žije se svou stejně ambiciózní přítelkyní Rose Callowayovou před zraky kamer. Navíc musí vymyslet, jak Rose ochránit, aniž by zničil televizní pořad, a jak zabránit, aby producent získal to, po čem Connor odjakživa toužil – Rosino panenství.

Šest mladých pohledných lidí – sebevědomá panna, divoká modelka, zamilovaná závislačka na sexu, arogantní chytrák, výbušný alkoholik, rajcovní kretén – všichni na šest měsíců v reality show. Co se asi tak může stát?

Sdílet 0

autoři
Becca Ritchie | Krista Ritchie
série
Calloway Sisters 1. díl z 2
Další ze série
1. Políbit nebe
2. Čekat na slunce
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
new adult hollywood sex
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
528
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda