Pohádky dědečka Lampáře E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ve městě pod Černou věží dědeček Lampář objeví kouzelný svět skřítků a pohádky z dávných časů, které mu skřítkové vypravují, povídá zas on svým malým kamarádům, dětem.  Příběhy z dob, kdy v hradech a zámcích žili ještě princové a princezny, ale i příhody, do nichž dědeček i děti mají možnost zasáhnout a podílet se na šťastném rozuzlení, se… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ve městě pod Černou věží dědeček Lampář objeví kouzelný svět skřítků a pohádky z dávných časů, které mu skřítkové vypravují, povídá zas on svým malým kamarádům, dětem. 
Příběhy z dob, kdy v hradech a zámcích žili ještě princové a princezny, ale i příhody, do nichž dědeček i děti mají možnost zasáhnout a podílet se na šťastném rozuzlení, se odehrávají v krásných místech české a moravské země od Jeseníků až po Šumavu. Pozorný čtenář najde kouty, které zná z prázdninových táborů, pozná místa, kde se v létě pasou huculští koníčkové, líbezné Velharticko, Plánicko, okolí Klatov i rozkvetlé a tajuplné šumavské slatě, neboť všude tam žijí skřítkové a víly a rozdávají radost. 
 Nikdo v Lampářových pohádkách nezůstává osamocen, každý v nich najde svou lásku nebo kamarády. Jsou to pohádky o přátelství, o vzájemné pomoci, plné něhy a laskavosti, v nichž jsou zúčastnění schopni se většinou domluvit, a vše se vždy v dobré obrátí. Pohádky pro malé i velké děti plné barev a fantazie, nepostrádající humor a vtip. V čarovném světě vil a skřítků však i dospělý čtenář může nalézt podobenství o vztazích mezi lidmi. Atmosféru textu dokreslují autorčiny křehké, srozumitelné a vpravdě pohádkové ilustrace.

Sdílet 0

Nakladatel
Viking
jazyk
čeština
Počet stran
170
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 69 Kč Nápověda