Penetrační testy a exploitace E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

S raketově vzrůstajícím počtem uživatelů Internetu neúměrně stoupá i nebezpečí napadení vaší firemní sítě, webových aplikací či bezdrátových sítí. Penetrační testování, které by preventivně odhalilo slabá místa IT infrastruktury, se tedy stává stále větší prioritou. S touto nutností jde ruku v ruce potřeba mít k dispozici návody, metodologii a… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

S raketově vzrůstajícím počtem uživatelů Internetu neúměrně stoupá i nebezpečí napadení vaší firemní sítě, webových aplikací či bezdrátových sítí. Penetrační testování, které by preventivně odhalilo slabá místa IT infrastruktury, se tedy stává stále větší prioritou. S touto nutností jde ruku v ruce potřeba mít k dispozici návody, metodologii a nástroje zajišťující efektivní testování.

V knize představuje autor srozumitelnou formou přehled a informace z oblasti penetračního testování, které budete moci využít i o několik let později. Věnuje se nejen různým metodám testování, ale také konkrétním aplikacím, které lze využít pro testování různých oblastí. U každé probírané aplikace se dozvíte její základní použití a budete si moci prostudovat ukázkový test s výpisem. Jednotlivé kapitoly mají podobnou strukturu, která vychází z obecné metodiky vytvořené pro penetrační testování.

Autor se v knize věnuje mimo jiné těmto tématům:

– Metodologie a nástroje penetračních testů
– Testy ověřující bezpečnost z vnější strany firemní sítě
– Interní penetrační testy firemních sítí
– Penetrační testy bezdrátových sítí
– Penetrační testy webových aplikací

Aby čtenář nezůstal ochuzen o další detaily, které se do této publikace již nevešly, snažil se autor poskytnout velké množství odkazů na podrobnější informace.

O autorovi:
Matúš Selecký pracuje v oblasti ICT již 4 roky, z toho 2,5 roku působil v nadnárodní společnosti, která se zabývá softwarovou bezpečností koncových stanic. V této společnosti pracoval na oddělení Quality Assurance na pozici tester. Je absolventem kurzů CCNA a IT Essentialls I. a II. od společnosti CISCO.

Sdílet 0

Nakladatel
Computer Press
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.0000

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 389 Kč Nápověda