Pan Selfridge E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha, která se stala inspirací úspěšného televizního seriálu Pan SelfridgeŽivot zakladatele známého obchodního domu Selfridges, který revolučním způsobem ovlivnil i naše nakupování, byl plný přepychu, krásných žen a hazardu. Harry Gordon Selfridge byl však také vizionář, který se podílel na zrodu moderní reklamy a koncepce dnešních obchodních… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha, která se stala inspirací úspěšného televizního seriálu Pan Selfridge

Život zakladatele známého obchodního domu Selfridges, který revolučním způsobem ovlivnil i naše nakupování, byl plný přepychu, krásných žen a hazardu. Harry Gordon Selfridge byl však také vizionář, který se podílel na zrodu moderní reklamy a koncepce dnešních obchodních domů. Rozpoznal potenciál konfekce a prosadil prodej dámské kosmetiky. Nezajímal se ale jen o módu a obchod, dokázal vždy vyhmátnout a podpořit všechno nové a progresivní, co doba přinášela. Především ale dovedl odhadnout, po čem ženy touží, a nabídnout jim to.

Nechejte se svést!

Lindy Woodhead věnovala dvacet pět roků svého života práci v módním průmyslu jako odbornice pro styk s veřejností, spolu s manželem Colinem založili PR agenturu. Koncem osmdesátých let minulého století se dostala jako první žena vůbec do představenstva Harvey Nichols’. S příchodem nového tisíciletí se ve věku padesáti let rozhodla od základů změnit svou profesní dráhu a stát se spisovatelkou. Její první kniha, War Paint: Helena Rubinstein and Elizabeth Arden – Their Lives, Their Times, Their Rivalry vyšla v roce 2003. Svůj zájem o svět módy a obchodu využila i při psaní knihy Pan Selfridge (Shopping, Seduction & Mr Selfridge), kterou vydala v roce 2007. Jejím nejnovějším dílem je Midnight Mother: Mrs Meyrick – The Most Notorious Nightclub Owner in 1920s London z roku 2014. Pravidelně přispívá do časopisů věnujících se životnímu stylu. S manželem mají dva syny a žijí střídavě v Londýně a v jihozápadní Francii.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Historické romány
Témata
Londýn
Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Květa Šubertová registrovaný uživatel

    Viděla jsem film ale kniha se lépe čte. Děkuji

    Kniha, MOTTO, 2016, 9788026707448

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka registrovaný uživatel

    Líbil se mi seriál, a tak sem sáhla i po této knize. Překvapila mě šíří záběru historických informací. Ke čtení ji určitě doporučuji.

    Kniha, MOTTO, 2016, 9788026707448

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda