Osudné rozhodnutí E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Faith Saundersová je mladá a pohledná, má úspěšného manžela a krásné malé dítě. Jedné bouřlivé noci se však stane něco, co jí převrátí život naruby a vynese na povrch všechny její démony. Faith se po hádce se sestrou vydává na dlouhou cestu autem domů a uprostřed nekonečných polí cukrové třtiny se ve tmě ztratí… A mezi stébly třtiny se v té chvíli… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Faith Saundersová je mladá a pohledná, má úspěšného manžela a krásné malé dítě. Jedné bouřlivé noci se však stane něco, co jí převrátí život naruby a vynese na povrch všechny její démony. Faith se po hádce se sestrou vydává na dlouhou cestu autem domů a uprostřed nekonečných polí cukrové třtiny se ve tmě ztratí… A mezi stébly třtiny se v té chvíli pohybuje i vyděšená Angie, která utíká jako šílená a doufá, že ji někdo zachrání… Nakonec se obě ženy za dramatických okolností střetnou a pro obě to bude osudový okamžik. Faith bude nucena učinit zásadní rozhodnutí, kterého bude v budoucnu litovat. Nic už nebude jako dřív. Veřejné odsouzení, strach a pocit viny ji uvrhnou do začarovaného kruhu lží a ponoří ji hlouběji do její dávné alkoholové závislosti. Jak se Faith se svými činy vyrovná, když není cesty zpět?

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    U této knihy budu malinko opatrná s hodnocením. Příběh je zajímavý, avšak od půlky knihy mě to z jakéhosi důvodu přestalo bavit, zpátky mě kniha vtáhla až při čtení posledních pár stran. Nakonec bych mohla dát 4 hvězdy, ale.... malinko zklamání z ní bylo, proto raději zůstanu při zemi..

    Kniha, MOTTO, 2017, 9788026709787

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem dostala, jako neočekávaný dárek, takže jsem od ní ani nic moc nečekala. Ale překvapila mě. Prvních pár desítek stránek jsem přečetla jedním dechem a okamžitě jsem byla vtáhnuta do děje. Soucítila jsem s hlavní postavou a celé to s ní prožívala. Když jsem si četla, o čem kniha je, byla jsem trochu nervózní ze zmíněné závislosti na alkoholu, kterou Faith trpí. Ale ve finále to nebylo nijak vtíravé a do děje to velmi dobře zapadalo.

    Kniha, MOTTO, 2017, 9788026709787

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda