Oni E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Po stopách legendy strašidelného lesa Na jihu České republiky se prostírá Branišovský les, místo opředené mnoha děsivými legendami. Podle některých obyvatel nedalekých obcí v něm straší přízrak muže v tmavém kabátě, jiní šeptem mluví o červených očích vznášejících se ve tmě… V minulosti se v areálu tamější vojenské základny bez zjevného důvodu… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Po stopách legendy strašidelného lesa

Na jihu České republiky se prostírá Branišovský les, místo opředené mnoha děsivými legendami. Podle některých obyvatel nedalekých obcí v něm straší přízrak muže v tmavém kabátě, jiní šeptem mluví o červených očích vznášejících se ve tmě… V minulosti se v areálu tamější vojenské základny bez zjevného důvodu postříleli členové hlídky a mimoto v srdci lesa roste strom oběšenců – podobný těm, které lze nalézt v neblaze proslulé japonské Aokigahaře.

A je toho ještě víc…

Jednoho jarního dne se do Branišova vydává na víkendový teambuilding skupinka slovenských bankovních úředníků. Shodou okolností se ve stejné době les chystá navštívit i uznávaný, leč neurotický profesor literatury se svou dospívající dcerou a dva narkomani s černou filozofickou duší… A každý z nich si přináší svá tajemství, touhy i komplexy.

Úděsná tajemství však ukrývá i Branišovský les…

Upozornění: Kniha je pro svůj extrémní obsah určena osobám starším 18 let. Nemáte-li dostatečně silný žaludek a pevnou psychiku, nečtěte ji.

Sdílet 0

Nakladatel
Carcosa
jazyk
čeština
Počet stran
220
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Lukáš registrovaný uživatel

    Po Bestii jsem se dostal k této knize. 18+ jak už obálka knihy upozorňuje je určitě dobré vědět. Kniha se čte pěkně svižně, jedním dechem a nenechá vás ji odložit. Prostě musíte číst. Očekával brutalitu, nevybíravý slovník a hutné popisy násilí - tohle prostě do slasher/splatter hororu patří a autor to splňuje na jedničku. Za mě spokojenost.K maximální spokojenosti bych něco vynechal (Trishino tajemství) i když to ke konci knihy svůj efekt... Doufám, že autor bude pokračovat a i u nás vyjdou jeho další knihy.

    Kniha, Carcosa, 2019, 9788088243175

  • 2 z 5 hvězdiček Zuzana Uživatel aplikace KDčko

    Na mě toho bylo asi všeho moc. Na 200 stranách příliš mnoho zvrhlostí, příliš mnoho násilí. Konec bez konce... Chápu z dovětku metaforu, ale mně tohle nesedlo.

    E-kniha, Carcosa, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Kolářová registrovaný uživatel

    Máte rádi horory??? Tak já teď na jeden mám ochutnavku, no jak se to vezme. ONI AUTOR @ MARK E. POCHA nákladatelstvi Carrosa 214 stran ️Kdo jsou vlastně všichni účastníci tohoto dění???? Každý z nich si prožili své a to z nich také udělalo to, co jsou.... ️Mají i tito lidé právo na život??? ️Můžeme tyto lidi soudit za to, co provedli??? Má na to vůbec někdo právo???? ️V každém z nás se ukrývá něco tajemného a možná i temného... ️Temné zákoutí na jihu Čech Branisovsky les a s ním spojené historky o obesencich a jiných podobných.... ️I přes to se rozhodla Adel uspořádat teambuilding pro své kolegy z práce na tomto hodně temném místě. Nachystala jim tam přeci překvapení, které je má nakopnout.... ️Ale sama pak na vlastní kůži zjistí, že jich tam čeká ještě větší překvapení v podobě, v jaké by je ona sama nečekala. ️Na jiném místě se rozhodl pro ještě větší překvapení tatínek pro svou milovanou dcerunku. ️Všichni ale okusi hrůzu, zažijí opravdový strach z bytosti, které snad ani nejsou lidé. ️Hranice mezi životem a smrtí je opravdu hodně tenká.... ️Autorovi se opravdu povedlo navodit hodně ponurou, drsnou atmosféru a donutí čtenáře se zamyslet, jestli je tohle vůbec reálné. Hrůzy plná kniha děsivých příběhů ke konci spojená v jeden celek. ️Kniha, která vezme za své, provrta se vám pod kůži... Dávám 5 ⭐⭐⭐⭐⭐z 5. Místy jsem se i já trochu bála a o to v knize autorovi jde. Já moc děkuji, že jsem si mohla tuto knihu přečíst Adka Klčová ❤️❤️

    E-kniha, Carcosa, 2019,

  • 1 z 5 hvězdiček MV registrovaný uživatel

    Kazdy ma svuj nazor, ale za me ne. Predvidatelne, nudne, vulgarni. Autor se chtel vyrovnat svetovym literatum, ktere zminuje ale bohuzel se k nim ani nepriblizil. Nutila jsem se to docist a doufala, aspon konec bude prekvapenim, ale bohuzel ne. Za me zklamani a skoda investovanych penez.

    Kniha, Carcosa, 2019, 9788088243175

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 170 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora