Old West Story: Na straně zákona

Autor Eva Lassler

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

   Utopická osada Fort Cuttler ležící v srdci malého severního státu West Oakshire rozhodně nepatří mezi často navštěvovaná místa. Její obyvatele tvoří chudáci, nemocní a ti, ke kterým se osud otočil zády. O poklidný život v osadě pečuje samozvaný správce Don se skupinkou svých nejlepších přátel; talentovaných pistolníků a zatracenců z… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

   Utopická osada Fort Cuttler ležící v srdci malého severního státu West Oakshire rozhodně nepatří mezi často navštěvovaná místa. Její obyvatele tvoří chudáci, nemocní a ti, ke kterým se osud otočil zády. O poklidný život v osadě pečuje samozvaný správce Don se skupinkou svých nejlepších přátel; talentovaných pistolníků a zatracenců z celého kraje.
   Každodenní rutinu osamělého bytí jednoho dne naruší únos manželky nového šerifa jen pár mil vzdáleného městečka New Egglington. Podezření okamžitě padá na osadu psanců, ale důkazy mluví jasně – za hanebným činem nestojí nikdo jiný, než věhlasný vrah a politický chráněnec Gawyn Buford.
I přes hrozící nebezpečí a nejistý úspěch, rozhodnou se mladí pistolníci v čele s odvážnou dívkou Josephine poprvé v životě postavit na stranu zákona a zabránit tak nejen smrti nevinné ženy, ale také hrozící genocidě indiánských osad.
   Nad West Oakshire se stahují černá mračna. Spravedlnost nyní berou do rukou ti, co doposud stáli v jejím stínu.

Sdílet 0

Nakladatel
Má kniha.cz
jazyk
čeština
Počet stran
229
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda