Občas lžu

Autor Alice Feeney

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Amber je upoutána na nemocniční lůžko. Nemůže se hýbat. Nemůže mluvit. Dokonce ani nedokáže otevřít oči. Ze všech smyslů jako by jí zbyl jediný: sluch.Amber slyší každé slovo, které lidé kolem ní řeknou, i když oni sami o tom nemají tušení. Mluví bez zábran a mnohdy říkají nepříjemné věci. Ne vždy to dává Amber smysl. Ale přesto se snaží z… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Amber je upoutána na nemocniční lůžko. Nemůže se hýbat. Nemůže mluvit. Dokonce ani nedokáže otevřít oči. Ze všech smyslů jako by jí zbyl jediný: sluch.
Amber slyší každé slovo, které lidé kolem ní řeknou, i když oni sami o tom nemají tušení. Mluví bez zábran a mnohdy říkají nepříjemné věci. Ne vždy to dává Amber smysl. Ale přesto se snaží z vyslechnutých hovorů seskládat mozaiku událostí, které ji dostaly až sem. A je si stále jistější, že s tím má něco společného její manžel.
Mrazivé pasáže ze současnosti střídají dvacet let staré zápisky z dětského deníku, a když se obě dějové linky v závěru protnou a dospějí k naprosto nečekanému závěru, užasne i nejprotřelejší čtenář tohoto žánru.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2019
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Román vás uvrhne do mírné stísněnosti a nejistoty, stránku za stránkou budete v křečích číhat na to, až se objeví despota, trýznitel a monstrum, jež vám celou tu dobu uniká. Umná propojenost minulosti, a to včetně zápisů z dětských deníků a méně vábivé přítomnosti ve finále dotváří celý příběh, který pomalu graduje. Dávejte si však pozor na to, co čtete, spisovatelka si s vámi zahrává doslova jako kočka s myší, strká vám pod nos falešné stopy, intrikující vodítka a zcela zjevné odpovědi, které vás mají svést na scestí. Pamatujte si, že nic není takové, jaké se na první pohled zdá.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Marketa K registrovaný uživatel

    Tahle knizka je skvela! Ctete, dokud nejste na konci, napeti a zvedavost vam nedovoli prestat. Behem cteni se sami sebe ptate, jak to tedy vlastne je? O obratech ani nemluvim, jsou velmi necekane... Je to psycho pribeh, ale nuti ctenare premyslet, coz je na knize to nejlepsi. Pravdepodobne ji budu cist znovu, spousta veci mi unikla, velmi pozorne cteni tedy neuskodi.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983160

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora