Numerologie číselných mřížek E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha se zabývá jednou z metod moderní západní numerologie, tzv. numerologií číselných mřížek založenou na číselném čtverci, který pracuje, podobně jako astrologie, s datem narození a vychází z tradičních symboliky devíti základních čísel významově spojených s astrologickými planetami.Data narození vytvářejí různé typy mřížek, v knize jsou tyto… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha se zabývá jednou z metod moderní západní numerologie, tzv. numerologií číselných mřížek založenou na číselném čtverci, který pracuje, podobně jako astrologie, s datem narození a vychází z tradičních symboliky devíti základních čísel významově spojených s astrologickými planetami.

Data narození vytvářejí různé typy mřížek, v knize jsou tyto typy demonstrovány na příkladech dat narození některých slavných a známých osobností. Můžete si vyhledat, ke kterému typu patří vaše osobní mřížka, kniha vás naučí, jak snadno provést analýzu svého jména či data narození, poučí vás o významu jednotlivých čísel i jejich kombinací a osvětlí vám zvláštní případy, kdy některé číslo naopak chybí.

Numerologie číselných mřížek je kniha vhodná nejen pro začátečníky, kteří se chtějí seznámit s touto numerologickou metodou, ale i pro každého, kdo chce prohloubit své porozumění symbolice čísel, s níž pracovali již staří Řekové či kabalističtí učenci.

Sdílet 0

Nakladatel
Volvox Globator
jazyk
čeština
Počet stran
258
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora