Novodobí dobrodruzi E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Co je na přírodě tak zvláštního, že sotva se vracíme domů z jednoho dobrodružného výletu, už plánujeme další? Snad to dělá čerstvý vzduch, drsná krása volné krajiny, osudová setkání, nebo možnost vystoupit z našeho každodenního kolotoče – divočina zkrátka nabízí něco každému z nás. Tato kniha představuje nejrůznější milovníky… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co je na přírodě tak zvláštního, že sotva se vracíme domů z jednoho dobrodružného výletu, už plánujeme další? Snad to dělá čerstvý vzduch, drsná krása volné krajiny, osudová setkání, nebo možnost vystoupit z našeho každodenního kolotoče – divočina zkrátka nabízí něco každému z nás.

Tato kniha představuje nejrůznější milovníky přírody a ekologicky smýšlející podnikatele, kteří svými originálními nápady pomáhají utvářet nový postoj veřejnosti k životnímu prostředí. Poznejte společenství nadšenců, samorostů a nespoutaných duší, vydejte se s nimi na výpravy do nejodlehlejších končin nebo se podívejte, jak vymýšlejí špičkové oblečení a vybavení do přírody – přičemž mají neustále na paměti udržitelnost a společenskou odpovědnost.

Kniha Novodobí dobrodruzi v přírodě ukazuje místa, která stojí za to navštívit, a líčí neobvyklé zážitky od Islandu až po Patagonii, jež nepochybně zaujmou všechny, kdo považují volnou přírodu za svůj druhý domov. Sbalte si batoh a vyrazte ven – je načase nechat se inspirovat a zažít něco neobyčejného pod širým nebem.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 594 Kč Nápověda