Novak Djokovič E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tenista, který fascinuje nejen svým nesporným tenisovým uměním, ale i optimismem a radostí. Klaun. Anebo také komediant. A jestli chcete třeba i šašek a šoumen. Potřeštěný blázen, anebo zbožňovaný bavič. Prostě Joker. Šprýmař. Anebo v jeho případě Djoker. Takovou přezdívku mu dali, když vtrhl do světových arén. Publikum fascinoval nejen svým… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tenista, který fascinuje nejen svým nesporným tenisovým uměním, ale i optimismem a radostí.

Klaun. Anebo také komediant. A jestli chcete třeba i šašek a šoumen. Potřeštěný blázen, anebo zbožňovaný bavič. Prostě Joker. Šprýmař. Anebo v jeho případě Djoker. Takovou přezdívku mu dali, když vtrhl do světových arén. Publikum fascinoval nejen svým nesporným tenisovým uměním, ale i optimismem a radostí, kterou rozdával nikoli po hrstech, ale po celých náručích. Především je to ale třetí tenista v historii, který triumfoval na všech čtyřech grandslamových turnajích za sebou – Novak Djokovič.

Sportovní novinář Zdeněk Pavlis sleduje životní cestu Novaka Djokoviče z Bělehradu až na tenisový trůn, všímá si toho, co musel obětovat, smeká před jeho talentem a energií, kterou do tenisu dává. Na této čtivé biografii se podílel také osobní trenér Marián Vajda a vznikala s vědomím samotného Novaka Djokoviče.

Zdeněk Pavlis (* 24. 6. 1950)
Je sportovní novinář, dlouholetý předseda Klubu sportovních novinářů, účastník desítek vrcholných světových a evropských šampionátů i olympijských her, autor téměř dvaceti knih ze sportovního, a ze - jména fotbalového prostředí. V Nakladatelství XYZ už vyšlo kupříkladu jeho vyprávění o nejlepších českých a slovenských fotbalistech uplynulých padesá - ti let s názvem 50 × Fotbalista roku (2016), autobiografie brankáře Martina Vaniaka Čaroděj (2013) či kniha Klub ligových kanonýrů (2012), která obdržela Cenu Egona Ervína Kische v hlavní kategorii literatura faktu.

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Paseka registrovaný uživatel

    Jeden z nejlepších tenistů současnosti. Kniha je průřezem Djokovičovou kariérou - krásně shrnuté.

    Kniha, XYZ, 2016, 9788075054180

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora