Norsko v noci E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Nikdy by to nepřiznal ani před Rheou, ani před Larsem – nikdy, ani za nic – ale Sheldon jednoduše nechápe, co tu dělá…Sheldon Horowitz, čerstvý dvaaosmdesátiletý vdovec, se neochotně přestěhuje do Osla ke své vnučce a jejímu norskému manželovi. Jakožto bývalý mariňák často mluví s přízraky z vlastní minulosti – s přáteli, o které přišel v Pacifiku… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nikdy by to nepřiznal ani před Rheou, ani před Larsem – nikdy, ani za nic – ale Sheldon jednoduše nechápe, co tu dělá…
Sheldon Horowitz, čerstvý dvaaosmdesátiletý vdovec, se neochotně přestěhuje do Osla ke své vnučce a jejímu norskému manželovi. Jakožto bývalý mariňák často mluví s přízraky z vlastní minulosti – s přáteli, o které přišel v Pacifiku, a se synem, který v jeho stopách vstoupil do americké armády a zemřel ve Vietnamu.
Poté co se Sheldon stane svědkem vraždy ženy v domě, ve kterém bydlí, zachrání jejího šestiletého syna a rozhodne se uprchnout. Pronásleduje ho nejen balkánský gang, který má vraždu na svědomí, ale i norská policie. Chce-li Sheldon chlapce ochránit, musí se spolehnout na svůj již více než půl století starý výcvik. Uprostřed neznámé a zvláštní krajiny si tento nevyrovnaný pár, který ani nemluví stejným jazykem, začne budovat pouto, které by je snad jediné mohlo zachránit.

Norsko v noci, pozoruhodný debut s nezapomenutelným hlavním hrdinou, vypráví o posledním dobrodružství muže, který se stále ještě snaží vyrovnat s tragédiemi, které mu život přinesl. Tato strhující a promyšlená kniha je současně thrillerovou honičkou v lesích i emočně působivým románem o stárnutí a žalu.

O autorovi

Derek B. Miller je americký romanopisec a odborník na mezinárodní politiku. Narodil se a vyrůstal v Bostonu ve státě Massachusetts. Od roku 1996 pobýval v zahraničí, mimo jiné například v Izraeli, Anglii, Maďarsku, Švýcarsku a v Norsku. Jeho zájem o psaní začal pár let po završení studia na Sarah Lawrence College.

Sdílet 0

Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
330
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda