Neznámý žalm E-kniha

Neznámý žalm E-kniha

Součástí série: Handlíř 2. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

PŘEŽILA ŠÍLENÉHO KRÁLE. NOČNÍ MŮRA ALE JEŠTĚ NESKONČILA. Siréna a družka Desmonda Flynna Callypso unikla ze spárů šíleného krále Karnona. Jeho děsivé vězení se na ní trvale podepsalo, tím však její strasti zdaleka nekončí. Callie a Des se vydávají do Říše flory, aby pokračovali ve svém pátrání. Záhy zjišťují, že najít Zloděje duší je pouze jeden… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

PŘEŽILA ŠÍLENÉHO KRÁLE. NOČNÍ MŮRA ALE JEŠTĚ NESKONČILA.

Siréna a družka Desmonda Flynna Callypso unikla ze spárů šíleného krále Karnona. Jeho děsivé vězení se na ní trvale podepsalo, tím však její strasti zdaleka nekončí. Callie a Des se vydávají do Říše flory, aby pokračovali ve svém pátrání.

Záhy zjišťují, že najít Zloděje duší je pouze jeden z mnoha jejich problémů. Na světě neexistuje krutější místo než vílí dvůr a před intrikami králů a královen nemůže Callypso ochránit ani Handlířova magie.

Víly hrají nebezpečné hry. Některé touží po lásce nebo po pomstě, jiné baží po lidském mase a pár jich sní o věcech tak zvrácených, že je nelze ani vyslovit. Jedno je jisté: nikdo není tím, kým se zdá být. Dokonce ani Desmond.

Také Říše flory má záhad víc než dost: od krvácejících stromů po ocejchované otroky a nezvěstné stráže. V království všeho, co roste, klíčí cosi temného, a když si Callie nedá pozor, přijde o všechno, na čem jí záleží. Včetně jí samotné…

Sdílet 0

série
Handlíř 2. díl z 4
Další ze série
1. Rapsodie
2. Neznámý žalm
3. Temná harmonie
4. Vládce hvězdné oblohy
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Mystery Press
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2023
  • Jana Palkovská Jana Palkovská

    První díl série o temném Handlíři a okouzlující siréně se na začátku roku prohnala sociálními sítěmi doslova jako smršť a mezi čtenáři si Rapsodie našla řadu příznivců. Uplynulo jen pár měsíců a tato temná fantasy má pokračování. Tentokrát se autorka rozhodla do magického světa zabrouzdat mnohem hlouběji. Pohodlně se tedy usaďte, exkurze Jinosvětem právě začíná…

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 32 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.3 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Ciblová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Druhý díl opět skvělý, první polovina se hodně věnuje seznamování s Jinosvětem, což jsem si užila, protože vílí světy miluju :) v druhé polovině se pak rozplétá záhada spících žen a mizejících vojáků... Opět neodložitelná kniha! Hlavní hrdina hoodně připomíná Rhysanda ze Dvorů, je vidět, že se autorka nechala inspirovat, ale nemůžu říct, že by mi to vadilo.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884411

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Málková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První díl byl sice lepší, ale pro někoho kdo chce i nějakou akci, tak doporučuji. V druhé polovině knihy jsem si řekla - thats it!! Handlíř je a navždy bude srdcovka.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884411

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka Koucká Krátká registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jak mě první díl strašně bavil, tak druhý mě úplně stejně nebavil. Třičtvrtě knihy jsem se vysloveně nutila do čtení. Až poslední čtvrtina chytila opět tempo a začala mě bavit. Takže se pustím do dalšího dílu. Jen mě mrzí, že kniha ztratila ten náboj z prvního dílu, kdy to mezi hlavními postavami jiskřilo, byla lépe zpracovaná a promyšlená. Druhý díl je pro mě celkově zklamání a nebýt skvělého konce, nevěřím, že ji psala stejná autorka.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884411

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Druhý díl mi přišel o něco málo slabší, chvílemi jsem měla pocit, že se to trošku "táhne". Nicméně jsem si pokračování Handlíře užila. :)

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884411

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Holková registrovaný uživatel

    Kniha mi přišla o něco málo slabší, než první díl, ale i tak jsem si čtení moc užila. Callie a Des jsou suproví a moc se mi líbilo, že jsme mohli poznat další části Vílí říše. Velmi překvapivý zvrat.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884411

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Literarytwins registrovaný uživatel

    K návratu za Handlířem jsem se poměrně dost dlouho dokopávala, nicméně jsem vážně ráda, že už mám přečteno a nelituji. Nebudu vám ale mazat med kolem pusy, dost dlouho mi trvalo, než jsem se dokázala pořádně začíst. Asi za to může má averze k dlouhým popisům čehokoliv. Popis Jinosvěta mě úplně dvakrát nebavil, alespoň v první třetině knihy rozhodně ne. Co mě ale čtenářsky rozpumpovalo, byl příchod Temperance na scénu. Ten mě bavil moc a ihned i podmanil mou pozornost, miluju její hlášky a celkově její působení v knize. Další, kdo tomuhle dílu dodal na kouzlu hodnocení, byl samotný Desmond. Já ho prostě miluju, navíc ty jeho "touch her and die" vibes naprosto žeru! Co se týče samotné Callypso, říkám si, kolik by vždy ubylo v knihách problémů, kdyby spolu hlavní hrdinové uměli adekvátně komunikovat a nezatajovat si věci... Celkově knihu hodnotím dost vysoko, byť byl rozjezd celkem pomalý a kostrbatý, druhá polovina nabitá napětím a zvraty to rozhodně zachránila a nemálo mě navnadila na "velké finále" série. V tomhle případě mi ani nevadilo, že onen "padouch" nebo alespoň jeden z nich byl dost lehce prokouknutelný. 4,5/5

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884411

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 251 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora