Nespoutaní E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Určují Davyin život její geny, anebo má sama právo rozhodnout se, kým se stane?Davy se rozpadl svět, když zjistila, že je HTS pozitivní – že její DNA obsahuje vraždicí gen. Přišla o svého kluka, rodinu, a hlavně o budoucnost. Posledních pár měsíců se snažila přesvědčit, že ji její geny nemůžou definovat, a slíbila si, že se nijak nezmění… ale pak… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Určují Davyin život její geny, anebo má sama právo rozhodnout se, kým se stane?

Davy se rozpadl svět, když zjistila, že je HTS pozitivní – že její DNA obsahuje vraždicí gen. Přišla o svého kluka, rodinu, a hlavně o budoucnost. Posledních pár měsíců se snažila přesvědčit, že ji její geny nemůžou definovat, a slíbila si, že se nijak nezmění… ale pak došlo k nejhoršímu. Zabila muže.

Nyní je na útěku a musí se rozhodnout, jaký povede život – jestli se nechá ovlivnit společností, která ji považuje za nevítanou, anebo půjde za svým srdcem a bude bojovat za život na svobodě. Davy už ale nikomu nevěří, a když potká Cadena, vůdce hnutí odporu, nedokáže už věřit ani sama sobě, natož svým pocitům.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Štěpánka Hyblerová registrovaný uživatel

    Kniha se dobře četla, happyendu jsem se dočkala, ale připadalo mi to takové nedotažené a uspěchané, klidně bych snesla třetí díl ;-)

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074479571

  • 3 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Tento díl mě opravdu zklamal. Těšila jsem se na něj, ale byla to chyba. Jediné, co se mi zde líbilo bylo to, že zde romance nebyla na prvním místě (což jsem velmi ocenila). Lepší byl rozhodně první díl.

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074479571

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora