Neobyčejná dobrodružství E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Edsel Bronfman je nevýrazný, ostýchavý mladík, který má v životě rád jednoduchý řád. Všechen svůj čas dělí mezi práci řadového referenta a svou matku, jejíž záviděníhodnou bohémskou oduševnělost začíná kvapem střídat stařecká demence. Mívá sice ještě občas světlé chvilky, ale přestává být jasné, kdy jde o výstřelek oduševnělé bohémky a kdy o… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Edsel Bronfman je nevýrazný, ostýchavý mladík, který má v životě rád jednoduchý řád. Všechen svůj čas dělí mezi práci řadového referenta a svou matku, jejíž záviděníhodnou bohémskou oduševnělost začíná kvapem střídat stařecká demence. Mívá sice ještě občas světlé chvilky, ale přestává být jasné, kdy jde o výstřelek oduševnělé bohémky a kdy o duševní lapsus staré pomatené notoričky. Pořídila si Edsela s jedním ze svých četných milenců v dobách, kdy se dělala láska, ne válka.
K její lítosti syn nezdědil esprit donchuána. Edsel je čistá duše, všechno bere vážně a zgruntu poctivě, žije monotónní život a za vrchol vzrušení považuje zisk propisovačky s logem firmy, která mu až doposud chyběla ve sbírce. Jednoho dne mu ovšem zavolá operátorka číslo 61217 a oznámí mu, že vyhrál víkendový pobyt v luxusním apartmánu na Floridě. Věc má ovšem háček – poukaz je určen výlučně pro dvě osoby a má omezenou platnost.
Edsel přistoupí k hledání partnerky pro víkend u moře stejně zodpovědně jako k jakémukoli jinému pracovnímu úkolu. Tíží ho sice obava, že taková věc může převrátit jeho život úplně naruby, ale nakonec v něm převáží touha podívat se na Floridu a zažít vzrušení, o němž všichni tolik básní. Zevrubné přípravy zahrnují členství v posilovně, návštěvu nočního baru, střetnutí s drogovým dealerem, a dokonce i hodinový pobyt ve vězení. A během toho všeho se mu do života připletou tři ženy, do nichž je tak trochu zamilovaný a ony jsou tak nějak zamilované do něj. Jenomže zažít neobyčejná dobrodružství na Floridě může jen s jednou z nich.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora