Muž, který si hrál s panenkami E-kniha

Muž, který si hrál s panenkami E-kniha

Součástí série: Nenávist 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Expertka na šifrování Linn Ståhlová pronásleduje brutálního vraha v prvním dílu strhující trilogie NENÁVIST Ve Stockholmu někdo zabíjí ženy. Těla za sebou zanechává naaranžovaná jako porcelánové panenky. Detektivové Rickard Stenlander a Erik Svensson osloví s žádostí o pomoc při vyšetřování expertku na počítače a kryptologii Linn Ståhlovou. Má… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Expertka na šifrování Linn Ståhlová pronásleduje brutálního vraha v prvním dílu strhující trilogie NENÁVIST

Ve Stockholmu někdo zabíjí ženy. Těla za sebou zanechává naaranžovaná jako porcelánové panenky. Detektivové Rickard Stenlander a Erik Svensson osloví s žádostí o pomoc při vyšetřování expertku na počítače a kryptologii Linn Ståhlovou.

Má to ale háček – Linn je bývalou členkou Antifašistické akce, organizace vedené na černé listině švédské tajné služby, v minulosti byla souzena za zločiny proti národní bezpečnosti a vůči spolupráci s policií proto zaujímá dost skeptický postoj. Hodiny ale tikají, a jestli má nesourodý tým zastavit sériového vraha, musí jít osobní problémy stranou.

Zatímco se pátrání naplno rozbíhá, Linniny aktivity upoutají pozornost pravicových extrémistů, kteří mají s Linn z dřívějška nevyřízené účty.

Mezi vyšetřovateli roste nedůvěra a podezření, že ne všichni sledují stejný cíl, a minulost dohání Linn způsobem, jakým to nejméně čeká.

Sdílet 0

série
Nenávist 1. díl z 3
Další ze série
1. Muž, který si hrál s panenkami
2. Mrchožrouti
3. Žena, která lovila sama
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
Stockholm
Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2020
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Magnus Jonsson umně pracuje s paradoxními situacemi, do kterých se hlavní postavy dostávají. Obzvlášť zajímavé je sledovat Linn, která postupně zjišťuje, že všichni policajti asi nebudou jen chodící obušky na mlácení demonstrantů, a že některé z nich by mohla začít mít i ráda. Autor navíc uchopil prvek napětí za správný konec, a tak vás chtě nechtě v závěru knihy upoutá ke čtení až do samého konce. Kniha potěší především obdivovatele severských detektivkářů a milovníky propracovaných thrillerů.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora