Moučný mozek E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Oproti obecnému přesvědčení nevyplývají mozkové poruchy a nemoci jen z genetické výbavy, ale převážně ze stravovacích návyků. Neurolog a dietolog David Perlmutter na základě své dlouholeté praxe dokazuje, že konzumace sacharidů, cukru a dokonce celozrnných výrobků může vést k demenci, hyperaktivitě, epilepsii, pocitům úzkosti, chronickým bolestem… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Oproti obecnému přesvědčení nevyplývají mozkové poruchy a nemoci jen z genetické výbavy, ale převážně ze stravovacích návyků. Neurolog a dietolog David Perlmutter na základě své dlouholeté praxe dokazuje, že konzumace sacharidů, cukru a dokonce celozrnných výrobků může vést k demenci, hyperaktivitě, epilepsii, pocitům úzkosti, chronickým bolestem hlavy, depresi, poklesu sexuálního pudu a mnoha dalším problémům. Smyslem knihy přitom není jen populární výklad, ale především poskytnutí návodu, jak se těmto hrozbám bránit, včetně příkladu konkrétního čtyřtýdenního plánu, který pomůže vaší mysli, aby si uchovala svěžest a zdraví.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Zdraví a Sport » Výživa
Nakladatel
Paseka
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kryštof Böhm registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    tuto skvělou knihu by si měl přečíst každý, kdo již zápasí se zdravotními problémy, ale i ten, koho zajímá, jak to vlastně v tom našem těle funguje :)

    Kniha, Paseka, 2014, 9788074324956

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla Klimtova registrovaný uživatel

    Výborná kniha .

    Kniha, Paseka, 2014, 9788074324956

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Křivohlávková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tuto knihu naprosto miluji! Za mě jedna z nejlepších knih o vztahu výživy, myšlení a celkového zdraví. Celkově bych ji zařadila mezi osobnostně rozvojové a fitness. Trpím psychickými problémy, které téměř vymizely po vysazení lepku a dodržování toho, co autor píše. Boří jeden mýtus za druhým a vy pochopíte, jak je to s cholesterolem a že pro nás osobně jsou nejškodlivější právě sacharidy. Vzhledem k tomu, že Dr. Perlmutter je i neurovědec, dostanete v kostce přehled toho, co mozku škodí a naopak opravdu od odborníka. Kniha je úžasná i v tom, že na konci máte jídelníček na celý týden, kde vidíte, že dieta dodržovat jde. Nebudu se tu chlubit, že dodržuji vše, ale bílé pečivo se snažím omezit na minimum a vím, jak je to se sacharidy, tuky apod. Já se osobnímu rozvoji věnuji už nějaký ten pátek a v oblasti výživy je toto pro mne stěžejní kniha. Vřele doporučuji (ale pozor, ze začátku je pomalejší na čtení- co jiného však očekávat od edukační literatury). :)

    Kniha, Paseka, 2014, 9788074324956

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda