Mimozemci z Lekotilu E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Příhody členů rodiny Mimozemců a ostatních bizarních postaviček z městečka Lekotil jsou veskrze neuvěřitelné, ale nikoliv neuskutečnitelné. Na maloměstě i v Amazonii je totiž možné úplně všechno, jak říkává cestovatel doktor Bí. Šílená ředitelka základní školy se zde převléká za královnu, zatímco kapitán Pružina se za ponurého troubení vysloužilé… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Příhody členů rodiny Mimozemců a ostatních bizarních postaviček z městečka Lekotil jsou veskrze neuvěřitelné, ale nikoliv neuskutečnitelné. Na maloměstě i v Amazonii je totiž možné úplně všechno, jak říkává cestovatel doktor Bí.

Šílená ředitelka základní školy se zde převléká za královnu, zatímco kapitán Pružina se za ponurého troubení vysloužilé vojenské kapely potápí na velké lodi uprostřed rozlehlých lánů pšenice a kukuřice. V nočních uličkách okresního městečka můžete také potkat šavlozubého predátora, zatímco kolem jezdí na skřípějící tříkolce nefalšované dvoumetrové strašidlo Čago. Když k tomu připočítáte chamtivost manažerů nadnárodní společnosti Bagroosh, kteří chtějí zničit české hospody i místní noviny, nebo úskočnou lstivost chlípného šéfredaktora Grupáče v protikladu s vlídnou bezelstností barona Doriána a jeho trochu krvelačného mazlíčka s blanitými křídly, máte před sebou dokonalý obrázek zdejší hutné atmosféry.

A to už vůbec nemluvíme o maličkém boxerovi Oťovi, plavovlasé doktorandce Broně, uniformovaném školníkovi Jouzovi, mluvícím psovi Alíkovi, zuřivém rotném Pivodovi, bláznivé kočičí mámě Pelíškové, úslužném majordomovi Emilovi, salónním anarchistovi Arnem a vousatém antikváři Cyrilovi hovořícím občas s Elvisem Presleym.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
195
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Legrace, legrace a ještě jednou legrace!!

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda