Magie střelného prachu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Z bláta…  Andreu Nashovou možná vykopli z řad Rytířů milosrdné pomoci jen proto, že je podle nich „hřích“ být kožoměncem, ale ona se odmítá stáhnout do ústraní a lízat si rány. Možná přišla o vše, na čem celý život pracovala, ale když jí život staví do cesty překážky, je připravená se s nimi porvat – jen si na to musí vybrat… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Z bláta… 

Andreu Nashovou možná vykopli z řad Rytířů milosrdné pomoci jen proto, že je podle nich „hřích“ být kožoměncem, ale ona se odmítá stáhnout do ústraní a lízat si rány. Možná přišla o vše, na čem celý život pracovala, ale když jí život staví do cesty překážky, je připravená se s nimi porvat – jen si na to musí vybrat ten správný kalibr. Zatímco se snaží znovu najít pevnou půdu pod nohama, pracuje pro Špičkově ostrou vyšetřovací agenturu, firmu své nejlepší kamarádky Kate Danielsové. 

… rovnou do bezedného močálu. 

Ale když někdo nečekaně zabije kožoměnce pracující pro Rafaela Medranu, Andreina bývalého milence a alfa samce v klanu Boud, dostane na starost ten nejhorší případ ve své kariéře. Andrea a Rafael budou muset spolupracovat, aby polapili mocného zabijáka, a stihnout to dřív, než se stačí zabít navzájem nebo než to jejich záhadný cíl udělá za ně. Ale když zachraňujete svět, občas je nějaká menší oběť potřeba, nebo ne?

Magické dary 

Romantická večeře ve dvou po těžkém dni v práci zní božsky. Jenže když se jedná o rande Kate Danielsové a Pána šelem, je téměř jasné, že si klidného večera moc neužijí. Než se nadějete, nemrtví vyvádějí jako utržení ze řetězu, padají hlavy, do zbraně jsou povoláni bojoví právníci a opilí Vikingové vyzývají lidi na souboj. 

Čtěte pouze na vlastní nebezpečí!

Sdílet 0

série
Kate Daniels
Další ze série
Magie střelného prachu
1. Magie mrtvých
2. Magie spaluje
3. Magie útočí
4. Magie krve
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Témata
kamarádky
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Charliev registrovaný uživatel

    Zbožňuji celou sérii o Kate Daniels, a tak bylo mou povinností sáhnout i po této knize. A rozhodně nejsem zklamaná. Andrea je úžasná a Rafael naštěstí neodbytný. Spolu jsou úchvatný pár, který se postará a pořádnou jízdu :) Kniha je kvalitou srovnatelná s těmi, kde je hlavní postavou Kate, ale nutno podotknout, že když se potká Kate a Curran, tak ti dva jsou prostě nepřekonatelní :)

    Kniha, Fantom Print, 2014, 9788073982690

  • 5 z 5 hvězdiček Vampirosa registrovaný uživatel

    Nevím proč, ale pokaždé mi chvilku trvá, než se do příběhů od této autorky dokážu pořádně ponořit. Ale vždy to stojí za to! :) U pošťuchování Rafaela s Andreou jsem se neskutečně nasmála a možná i lehce zatoužila po tom být na jejím místě. Vlastně bych tyto pasáže zařadila mezi mé nejoblíbenější. Autorka dokáže krásně vystihnout spalující lásku a oddanost, kterou mezi sebou postavy chovají a prostě se nedá odolat tužbě něco takového zažít na vlastní kůži. Samozřejmě jsem ani nezapomněla sledovat děj, kdy vražda 4 lidí se ukáže jako součást mnohem většího problému, než se na první pohled zdá. Rozhodně by mě potěšila další knížka z jejího pohledu a pevně doufám, že se jednoho dne dočkám. :) Součástí je zároveň i skvělá novela točící se kolem Kate, která má jako obvykle starostí až nad hlavu. Pobavila mě krátká návštěva Vikingů a myslím, že by rozhodně stála za zopakování.

    Kniha, Fantom Print, 2014, 9788073982690

  • 5 z 5 hvězdiček Ivona registrovaný uživatel

    Další skvělá kniha z magického prostředí. Hlavní hrdinku zde ztvární Andrea, velmi dobrá kamarádka Kate Daniels, a rozhodně s ní není nuda. Napětí, romance, humor - vše, co bych od takové knihy očekávala jsem v ní našla.

    Kniha, Fantom Print, 2014, 9788073982690

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Strakošová registrovaný uživatel

    Takhle vsuvka je trošku slabší. Jinak Kate Daniels serie je super.

    Kniha, Fantom Print, 2014, 9788073982690

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora