Magie spojuje E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

KDYŽ SE BLÍŽÍ SVATBA I VÁLKA ZÁROVEŇ…… občas není poznat, co je co! Kate Danielsová, bývalá žoldačka a Choť Pána smečky a nyní Strážkyně Atlanty, si po bojích s džinem a nárokování města užívá zasloužený odpočinek. Nebo by si ho užívala, kdyby se překotně neblížila její svatba s Curranem, na kterou je potřeba zařídit a pozvat všechno a všechny… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

KDYŽ SE BLÍŽÍ SVATBA I VÁLKA ZÁROVEŇ…
… občas není poznat, co je co!

Kate Danielsová, bývalá žoldačka a Choť Pána smečky a nyní Strážkyně Atlanty, si po bojích s džinem a nárokování města užívá zasloužený odpočinek. Nebo by si ho užívala, kdyby se překotně neblížila její svatba s Curranem, na kterou je potřeba zařídit a pozvat všechno a všechny.
Včetně Katina otce Rolanda. Toho otce, který odmítá uznat nároky své dcery na Atlantu a který sice dodržuje podmínky křehkého příměří, ale i tak se mu daří Kate víc než dobře provokovat. Únosem obra Saimana ale překročí přijatelnou mez a Kate nezbývá než se za milénia starým mágem vydat, aby upevnila svou autoritu. Příliš pozdě ale zjistí, že tím činí první krok k naplnění čím dál jistější budoucnosti – takové, v níž Atlanta hoří, Smečka je s Rolandem ve válce a Kate ztratí jak Currana, tak i ještě nenarozeného syna.

Schyluje se k bitvě a Kate musí hledat spojence, kde se dá – mezi dlaky, bohy, a dokonce i živými a mrtvými nepřáteli. Času je však málo a snaha změnit budoucnost a ochránit rodinu a přátele nechává Kate zranitelnou vůči nejhoršímu nepříteli – vlastní magii, která se hlásí o právo rozhodovat. Zaváhání jsou ale nepřípustná, zvlášť když budoucnost zahrnuje souboje, bažiny, létání na pegasech, všetečné předky, výchovu pubertálních adoptivních dcer nebo nutnost jít s barvou ven. Doslova. Kdyby aspoň bylo jisté, že to bude stačit; o tom ale rozhodne až finální bitva.

Devátý díl ze série o Kate Danielsové se noří hlouběji do světa po Změně a do toho, jak vlastně funguje magie. A nabírá přitom tempo, ve kterém akci střídá humor a občas se stíhá oboje současně. A hlavně – v závěru půjde pořádně do tuhého. Nakladatelství FANTOM Print prostě vydává další lahůdku, kterou si žádný milovník magie, romance a drsných hrdinek nemůže nechat ujít!

Sdílet 0

Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
314
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Strakošová registrovaný uživatel

    Sérii jsem četla již několikrát. Hlavní hrdinka je jak Vaše nejlepší kamarádka. Skvělé napsáno.

    Kniha, Fantom Print, 2017, 9788073983949

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora