Lovec a lvice E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vázané verše, publikované na 250 stranách této sbírky básní, jsou výsledkem skutečného příběhu Lvice Jitky (narozena 8. 8.) a lovce-Střelce Jirky (nar. 2. 12.), amatérských básníků, kteří se poznali na literárním serveru Liter.cz, zalíbili se sobě svou tvorbou a pohledem na život, aby jejich vztah po inkubační době propukl ve skutečnou, mnoha… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vázané verše, publikované na 250 stranách této sbírky básní, jsou výsledkem skutečného příběhu Lvice Jitky (narozena 8. 8.) a lovce-Střelce Jirky (nar. 2. 12.), amatérských básníků, kteří se poznali na literárním serveru Liter.cz, zalíbili se sobě svou tvorbou a pohledem na život, aby jejich vztah po inkubační době propukl ve skutečnou, mnoha literáty opěvovanou lásku, která byla stvrzena ve svatební síni. Důkazem budiž 175 básní této sbírky.

Sdílet 0

autoři
Jiří Jansta | Jitka Janstová
kategorie
E-knihy » Poezie
Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
266
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Vanesa Dlouhá registrovaný uživatel

    I když na nápaditost obálek knih moc nedám, tak obálka této knížky mě hned přitáhla. A vnitřek pak potvrdil mé nadšení. Krásné, zamilované verše, i ty o milování, ale vše decentně pojato. Asi je to čtení spíš pro ženy, ale i chlapi si mohou odnést nějaké poznatky, jak se chovat k milující ženě, aby jim to spolu klapalo :o)

    E-kniha, E-knihy jedou, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Josef Kuchař registrovaný uživatel

    Krásné milostné, místy značně erotické, verše, které mají příběh, údajně podle skutečnosti. V tom případě bych to chtěl zažít taky... Knihu asi více ocení ženy, místy se jistě i nějaká slza protlačí pod víčkem, mužům se možná něco pohne v kalhotách. Neváhejte se čtením, je to docela bomba.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Robert K. registrovaný uživatel

    Autory znám už ze serveru Libres.cz, kde svého času čarovala jejich milostná poezie, krátce po svatbě ale přestali psát. Básně, poskládané ve sbírce Lovec a Lvice do příběhu o lásce mně jejich verše oživila. Opakovaně se k básním sbírky vracím, je to moc pěkné čtení.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 145 Kč Nápověda