Letuška E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Jako dítě snila o tom být mořskou pannou. A když za dramatických okolností opustila rodný Dublin a naskytla se jí možnost pracovat jako letuška, neváhala ani minutu. Ovšem po pěti letech strávených ve vzduchu už to tak růžově nevidí, navíc jí stále chodí ty výhružné zprávy. Na jednom z pravidelných letů z Melbourne do Londýna musí Sinéad řešit… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jako dítě snila o tom být mořskou pannou. A když za dramatických okolností opustila rodný Dublin a naskytla se jí možnost pracovat jako letuška, neváhala ani minutu. Ovšem po pěti letech strávených ve vzduchu už to tak růžově nevidí, navíc jí stále chodí ty výhružné zprávy. Na jednom z pravidelných letů z Melbourne do Londýna musí Sinéad řešit nečekané potíže. Vlivem velmi nepříznivých povětrnostních podmínek je její let odkloněn do Singapuru, kde musí všichni setrvat, dokud se počasí alespoň trochu nezlepší. A mezi vyděšeními cestujícími se nachází také jeden krásný, ale velmi arogantní obchodník. Život ovšem není pohádka. Oba se potýkají se spoustou starostí a bojí se o ně podělit. Ustojí jejich vztah tyto těžké zkoušky? Dokáže Gabriel svoji přítelkyni ochránit a podrží Sinéad svého přítele, který právě prochází nejtěžším životním obdobím?

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Daniela registrovaný uživatel

    Kniha byla psaná způsobem, který Vám nedovolil od rozečtené strany odejít. Běžne předvídatelné okamžiky na poslední chvíli změnili děj a předvídatelnými se tak nestaly. Úžasné, úžasné!

    Kniha, XYZ, 2017, 9788075058546

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Knirschová registrovaný uživatel

    Určitě příjemná oddechovka. Jen je psaná ve třetí osobě a to já moc nemusím. Rozhodně to bylo ale milé, romantické počteníčko s troškou erotiky a hepy endem:) Aneb kdo by chlapa jako Gabriela nechtěl, no ne?:) Doporučuji.

    Kniha, XYZ, 2017, 9788075058546

  • 3 z 5 hvězdiček Linda Trejbalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    V první polovině knížka nešla odložit, druhá už mi tak zábavná nepřišla, v podstatě to bylo pořád to samé dokola... Ale pro romantické povahy určitě příjemné čtení.

    Kniha, XYZ, 2017, 9788075058546

  • 1 z 5 hvězdiček zuzana Kosáková registrovaný uživatel

    Takovou slátaninu už jsem dlouho nečetla. Musela jsem odložit.

    Kniha, XYZ, 2017, 9788075058546

  • 5 z 5 hvězdiček Věra registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá knížka s napínavým dějem, kdy nevíte co se stane na příštích stánce! Nádherný děj a nápadité scény i příběh. Super kniha! Neodložíte ji :-)

    E-kniha, XYZ, 2017,

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Kniha byla napsaná fakt skvěle. Četla se s jemností a šarmem. Musela jsem knihu číst i cestou domů.

    Kniha, XYZ, 2017, 9788075058546

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda