Labyrint tajností E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na amišské farmě rodiny Gingerichových dojde uprostřed noci k požáru, při němž shoří stará stodola. Jako by to nebylo dost zlé samo o sobě, zjistí zoufalí rodiče, že jejich nejstarší syn Daniel někam zmizel. A hasiči najdou v troskách stodoly lidské ostatky.Případu se ujímá Kate Burkholderová, náčelnice policejního oddělení Painters Mill, do jehož… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na amišské farmě rodiny Gingerichových dojde uprostřed noci k požáru, při němž shoří stará stodola. Jako by to nebylo dost zlé samo o sobě, zjistí zoufalí rodiče, že jejich nejstarší syn Daniel někam zmizel. A hasiči najdou v troskách stodoly lidské ostatky.
Případu se ujímá Kate Burkholderová, náčelnice policejního oddělení Painters Mill, do jehož jurisdikce farma spadá. První zprávy nevěstí nic dobrého – požár s největší pravděpodobností založil někdo úmyslně. Pitva navíc prokáže, že ve stodole skutečně uhořel Daniel Gingerich. Kate se pouští do vyšetřování vraždy mladíka, na nějž všichni, kdo ho znali, pějí jen samou chválu. Jenže není všechno zlato, co se třpytí, a náčelnice z letmých náznaků mezi amišskou komunitou odkrývá jedno strašlivé tajemství za druhým…

Sdílet 0

série
Případy Kate Burkholderové 10. díl z 15
Další ze série
9. Temná cesta
10. Labyrint tajností
11. Pocit hanby
12. Zpřetrhaná pouta
13. Strmý pád
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Malina Uživatel aplikace KDčko

    Nemůžu jinak než doporučit..

    Kniha, Moba, 2021, 9788024397467

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Dušánková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zpočátku jsem trochu tápala, protože jsem se v Amišské komunitě ani trochu nevyznala, pak mě to ale chytlo a nemohla jsem se od knížky odtrhnout. Vřele doporučuji, je to napínavé a pěkně napsané.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024397467

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Další díl co se velmi povedl. Líbí se mi, že je i poukázáno, že ani Kate se nevyhne násilníkům a je důležité vždy zanechat chladnou hlavu. Vždy se dostane z těžké situace a člověk si tak oddechne. Jedině je mi líto, že kniha skončí tak brzy a tak musíme nedočkavě čekat na další pokračování.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024397467

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    S příběhem se ocitáme v Ohiu na amišské farmě. Při požáru shoří stodola, ovšem brzy se zjistí, že byla zapálena úmyslně, a navíc se uvnitř objeví ostatky těla. Náčelnice Kate se ujímá případu a zjistí, že se jedná o mladého Daniela, kterého měli všichni rádi. Proč se ho tedy chtěl někdo zbavit? Tato kniha je již desátým pokračováním z edice Amišská detektivka, ale teprve moje první setkání s náčelnicí Kate Burkholderovou. Hned v úvodu musím říct, že vůbec nevadí, pokud předchozí díly neznáte. Knížku pochopíte i tak a nejspíše Vás naláká na ostatní knihy, díky zmínkám o minulosti hlavní hrdinky, které jsou tajemné a temné a prostě je budete potřebovat znát. Ze začátku Vás kniha polapí a už nepustí. Od prvních řádků je příběh napínavý a plný otázek, na které prostě musíte znát odpověď. Kniha je to neskutečně čtivá, skvěle napsaná. Vcítíte se do děje, prožíváte to společně s Kate, ponoříte se do příběhu. Celkově to má spád a nejsou zde žádná hluchá místa. Je to prostě ten typ knih, kdy ji začnete číst a nemůžete ji odložit, dokud ji nepřečtete celou. Autorka nám bude neustále předkládat možné „vrahy“, je zde spoustu podezřelých, ale nakonec Vás vyřešení dojista překvapí, kam se to všechno ubíralo. Kate budete fandit a velmi brzy si ji oblíbíte a určitě i díky její postavě mám chuť si přečíst i předchozí díly série. Oproti jiným detektivkám je v této knize přidanou hodnotou život amišů. Dozvíme se o tom, jaký život vedou, jaká mají pravidla, co je pro ně důležité, jejich oblékání, jejich jazyk, jejich zvyky. Celkově moc zajímavé informace a v kombinaci s vyšetřování je to opravdu bravurní. Navíc bylo zajímavé téma, ke kterému se vyšetřování dostalo (nebudu více prozrazovat, abych nespoilerovala), ale každopádně je to téma, o kterém by se mělo více mluvit. V knize jsem našla pár detailů, které by mi trochu mohly vadit, ale když to vezmu jako celek, tak to bylo skvěle napsané, dobře promyšlené, příjemně zamotané a hlavně čtivé, takže nemohu jinak, než dát plný počet hvězd a knihu doporučit dalším čtenářům.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024397467

  • 3 z 5 hvězdiček Alena Hájková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čtivé, ale předvídatelné, pokud čtenář četl od autorky více knih.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024397467

  • 5 z 5 hvězdiček Zdeněk Filip registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opět a opět bez chyby. Přečteno jedním dechem.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024397467

  • 5 z 5 hvězdiček nela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Již několikátá kniha s Amiši a Kate a zase super :-). Kniha se četla sama, zápletka se mi líbila. Těším se na další díl, snad nebudu čekat dlouho.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024397467

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora