Krutá krása E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

JEJÍ ÚKOL BYL ZABÍT HO.  JEJÍ OSUD BYL MILOVAT HO. Převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Již od narození byla Nyx zaslíbená krutému vládci svého království. A také už od narození trénovala, jak ho zabít. V den svých sedmnáctých narozenin odchází do paláce, aby se provdala za netvora. A má jasný plán, zabít ho a ukončit jeho devět… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

JEJÍ ÚKOL BYL ZABÍT HO. 

JEJÍ OSUD BYL MILOVAT HO.

Převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře.

Již od narození byla Nyx zaslíbená krutému vládci svého království. A také už od narození trénovala, jak ho zabít. V den svých sedmnáctých narozenin odchází do paláce, aby se provdala za netvora. A má jasný plán, zabít ho a ukončit jeho devět set let trvající vládu. Ovšem panovník ji od samého začátku překvapuje a přitahuje a jeho sídlo není tím pochmurným místem, o kterém jí rodiče vyprávěli. Ovšem aby zůstala loajální své rodině, stejně ho musí zabít! Anebo ne?

Sdílet 0

série
Krutá krása 1. díl z 2
Další ze série
1. Krutá krása
2. Karmínové pouto
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 26 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 2 z 5 hvězdiček Shira009 Uživatel aplikace KDčko

    Krutá krása je další převyprávění všemi milované pohádky o Krásce a zvířeti. Abych byla upřímná, nevím, co si o tomto retellingu myslet. Nápad to byl bezesporu zajímavý, ale zpracování mi přišlo hodně nešťastné. Všechny vykreslené postavy jsou skrz na skrz nesympatické a jako velký kámen úrazu považuji samotný vztah hlavních hrdinů. Žádná chemie, žádné jiskření.. nic co by mě donutilo zbožňovat to, co mezi nimi vzniká/je. Souhlasím s názorem, že autorka celý děj zbytečně překombinovala (ono smíchat římskou mytologii s pohádkou o Krásce a zvířeti, Rampelníkovi a do toho všeho ještě přimíchat hermetickou magii, Pandořinu skříňku, démony, znaky, zakletí, živly a já nevím co všechno ještě) je opravdu moc. Ovšem ten největší problém, který jsem s knihou měla, je příliš chaotický a uspěchaný konec, který mi vlastně nepřinesl žádné uspokojivé vysvětlení. Aby jste mi dobře rozuměli, celý příběh je napsán v takovém poklidném líném tempu. A zničehonic přijde zvrat, od kterého to jde čím dál tím víc z kopce a vy se jen modlíte, aby jste to měli konečně zdárně za sebou. Pevně doufám, že převyprávění Červené karkulky bude mnohem lepší.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075445292

  • 4 z 5 hvězdiček MIRKA registrovaný uživatel

    Tuhle knížku jsem četla už dřív, ale rozhodla jsem se napsat hodnocení až teď. Co k tomu říct? Knížka mě hodně upoutala svou obálkou a i popis příběhu se mi zalíbil. Tak co jsem udělala? Okamžitě jsem si jí koupila. Nápad se mi hrozně líbil. Každou stránkou jsem s napětím očekávala co se stane. Hrozně mě to chytlo a měla jsem to rychle přečtené. Ale proč srážím hvězdičku? Sice se mi to líbilo, ale v jedné věci jsem hlavní hrdinku úplně nesnášela. Pořád dokola se tam omílalo, jak musí splnit úkol, jak musí zabít příšerného tyrana, kterému byla dána, jak nesmí nikoho zklamat a kdesi cosi snad každou kapitolu. Tohle se mi tam opravdu nelíbilo, popravdě to lezlo docela na nervy. Ale jinak to byla krásná knížka na námět Kráska a zvíře. Doporučuju.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075445292

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka Medvecová registrovaný uživatel

    Po přečtení první kapitoly jsem si říkala, trefa do černého, bude to super příběh, ale záhy přišlo zklamání...opakující se pasáže hlavní hrdinky a jejího přemotivovaného cíle se pomstít pánu démonů, do kterého se nakonec zamiluje (ale na můj vkus vcelku rychle). Chyběla mi větší hloubka společného soužití, tak jak je tomu u zmiňované Krásky a zvířete. Vývoj vztahu, který skončí opravdu naplněným manželstvím. Postava "Stínu" jako rozdvojené osobnosti mě bavil, ale opět to chtělo více propracovat a dotáhnout. Knížka je plná skvělých nápadů, které autorka nevím proč, nechtěla více rozvést hlouběji a to má pouhých 280stran? Jinak propojení antické tématiky společně s fantasy prostředím hradu pána démonů bylo moc pěkné!

    E-kniha, CooBoo, 2018,

  • 4 z 5 hvězdiček Blanka registrovaný uživatel

    Čtivá pohádka na styl Kráska a zvíře pro dospělé .

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075445292

  • 4 z 5 hvězdiček Sara registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížku jsem začala číst, protože to je na styl Krásky a zvířete. Tu knížku jsem si ale zamilovala. Je pravda, že jsem od toho nečekala nic bombového, ale tohle bylo úžasné. Doporučuji určitě všem. :)

    E-kniha, CooBoo, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Töröková registrovaný uživatel

    Kniha se mi moc líbila, četla se krásně. Rozhodně doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075445292

  • 2 z 5 hvězdiček andrea čechovičová registrovaný uživatel

    Dlouho jsem ji vyhlížela v angličtině, zajímavý obal, ještě zajímavější popis... Trochu na způsob Krásky a zvířete, ale v souhrnu nic úžasného. Hlavní hrdinka mi byla dost nesympatická a možná to mi zkazilo celý dojem ze čtení.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075445292

  • 4 z 5 hvězdiček Mame registrovaný uživatel

    Pěkný příběh. Kousek jsem četla a chystám se to dočíst, ale prozatím vám mohu říct, že je to na té o kráska a zvíře.... A tu pohádku miluju.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075445292

  • 3 z 5 hvězdiček Ivana Jakubovičová registrovaný uživatel

    Knížka sama o sobě nebyla špatná, ale místama mi přišla až přeplácáná, kvůli čemuž jsem některé pasáže ani nepochopila. Námět super ale celý příběh mě přišel jako totální blbost.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075445292

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Miklíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Četla jsem hodně ne moc dobrých recenzí, ale mě to bavilo. Příběh Krásky a zvířete byl pojatý dost originálně. Jediné, co bych vytkla, je trochu moc dobrých nápadů na malém prostoru. Příběh tedy vzbuzoval dojem jisté překombinovanosti. A možná i kvůli tomu začne všechno dávat smysl až na konci a v průběhu čtení se mi zdály některé věci navíc. Na druhou stranu si ani nedokážu představit, co bych vyškrtla, kdybych mohla.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075445292

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda