Krakonoš a kámen mudrců E-kniha
Krakonoš a kámen mudrců - Petr Nuckolls Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Byli na světě lidé, kteří si uvědomovali, že lidstvo je ještě na svém začátku, kteří věřili v jeho světlou budoucnost? Byli takovými lidmi templáři? Žijí takoví lidé i dnes mezi námi? Odpověď bychom mohli hledat v ústřední postavě této knihy, v JUDr. Slavomíru Krákošovi, přezdívanému Krakonoš, který je uprostřed své poklidné advokátní praxe… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Byli na světě lidé, kteří si uvědomovali, že lidstvo je ještě na svém začátku, kteří věřili v jeho světlou budoucnost? Byli takovými lidmi templáři? Žijí takoví lidé i dnes mezi námi?

Odpověď bychom mohli hledat v ústřední postavě této knihy, v JUDr. Slavomíru Krákošovi, přezdívanému Krakonoš, který je uprostřed své poklidné advokátní praxe v okresním městě zapleten do „her“ zločinců ochotných pro osobní prospěch obětovat i životy nevinných lidí. Aniž by k tomu tento v podstatě „obyčejný“ člověk zavdal sebemenší příčinu, je po něm vyhlášeno celostátní pátrání. S hrůzou se dovídá, že je důvodně podezřelý ze třech vražd. Stává se tak protagonistou série poutavých a napínavých příběhů.

Pod falešnou záminkou je vylákán do Namibie. Poté, co tam jen zázrakem unikne pokusu jej zavraždit, je naopak on sám obviněn z vraždy, dokonce dvojnásobné, je zadržen namibijskou policií a hrozí mu doživotní vězení.
Tato kniha obsahuje prvních sedm příběhů.

Sdílet 0

Nakladatel
OFTIS
jazyk
čeština
Počet stran
159
datum vydání
1.01.0000

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda