Koruna: pravdy a nepravdy

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Netflix investoval do jedné sezóny "The Crown" 140 milionů eur, což je nejdražší investice v historii, která předčila i seriál Hra o trůny. Výsledkem toho je jeden z nejsledovanějších seriálů, jehož poslední řada přitáhla dokonce více diváků než samotná událost, kterou tato série zobrazuje. Čtvrtou sérii Koruny si pustilo přes 29 milionů diváků,… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Netflix investoval do jedné sezóny "The Crown" 140 milionů eur, což je nejdražší investice v historii, která předčila i seriál Hra o trůny. Výsledkem toho je jeden z nejsledovanějších seriálů, jehož poslední řada přitáhla dokonce více diváků než samotná událost, kterou tato série zobrazuje. Čtvrtou sérii Koruny si pustilo přes 29 milionů diváků, tedy o 600 000 více, než sledovalo svatbu prince Charlese a princezny Diany.

Objevila se ovšem také spousta kritik týkajících se právě věrohodnosti tohoto díla.

Kniha Koruna - pravdy a nepravdy pomáhá fanouškům seriálu rozeznat fikci od reality. A dělá to nesmírně poutavým způsobem, kdy věnuje každou kapitolu jedné sérii, v níž rozebírá jednotlivé epizody a jejich nejzásadnější momenty. Vše v krásném grafickém provedení, proloženo spoustou dobových fotografií, které autoři často porovnávají se snímky ze seriálu.

Život královny Alžběty II. a její rodiny v podání populárního seriálu společnosti Netflix přitahuje miliony fanoušků po celém světě a s každým dalším dílem se jejich řady rozrůstají. Kolik z kultovního seriálu "The Crown" je ovšem historická realita a kolik čistá fikce? Koruna se pro nejoblíbenější streamovací stanici stala skutečným kasovním trhákem - je však také neoddiskutovatelně hodnověrným historickým dílem?

Autoři se rozhodli pustit do podrobného pátrání a konfrontovali seriál - epizodu po epizodě - s reálnými psanými, nafotografovanými a natočenými historickými archivy. Výsledek najdete v této knize!

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda