Kdo vydrží, vyhraje

Autor Robin Koval

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Termín „Grit“ má – alespoň v anglosaských zemích – dobře našlápnuto stát se slovem roku. O co jde? V zásadě o to, že stále více lidí si uvědomuje, že příliš liberální výchova založená na permanentním chválení nepřináší úplně ty nejlepší výsledky. Máme tu dnes možná dvě celé generace, které absolutně neumějí překonávat překážky, které jakýkoliv… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Termín „Grit“ má – alespoň v anglosaských zemích – dobře našlápnuto stát se slovem roku. O co jde? V zásadě o to, že stále více lidí si uvědomuje, že příliš liberální výchova založená na permanentním chválení nepřináší úplně ty nejlepší výsledky. Máme tu dnes možná dvě celé generace, které absolutně neumějí překonávat překážky, které jakýkoliv nezdar odradí a pro které výraz „tvrdá práce“ je něco jako sprosté slovo.
Jenomže právě vytrvalost, úsilí a ona zmíněná tvrdá práce, která není ani cool, ani sexy, je přesně to, co zase přichází do módy. Zaměstnavatelé, rodiče, odborníci i politici zkrátka docházejí dějinnou smyčkou opět k názoru, který ještě před padesáti lety nikoho ani nenapadlo zpochybňovat: že bez pevné vůle a odhodlání to prostě v životě nefunguje.
Grit (angl. odhodlání, pevná vůle, kuráž) tedy znamená návrat ke starým dobrým hodnotám a kniha, kterou držíte v rukou je vynikajícím průvodcem na cestě ke znovunalezení vytrvalosti, vůle a odolnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
BizBooks
jazyk
čeština
Počet stran
152
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda