Jak na tvůrčí psaní E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Držíte v ruce knihu určenou autorům, kteří mají hlavu i srdce plné myšlenek a nápadů, píšou nebo mají chuť začít psát, ale zároveň chtějí tvořit opravdu dobře, profesionálně. Tato příručka má čtenáři pomoci, aby se příjemnou formou zdokonalil v technice psaní: aby byl „doma“ v budování příběhu, uměl pracovat s … Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Držíte v ruce knihu určenou autorům, kteří mají hlavu i srdce plné myšlenek a nápadů, píšou nebo mají chuť začít psát, ale zároveň chtějí tvořit opravdu dobře, profesionálně.

Tato příručka má čtenáři pomoci, aby se příjemnou formou zdokonalil v technice psaní: aby byl „doma“ v budování příběhu, uměl pracovat s jednotlivými postavami, aby lehce vytvářel živé, napínavé a věrohodné dialogy a ovládl spoustu dalších dovedností. Všechno je tu zaměřeno na praxi, na výsledek. Jednotlivé kapitoly přinášejí mnoho praktických informací a každá je doplněna o názorné ukázky, úkoly a cvičení.

Vezměte tedy do ruky pero a papír, nalaďte svou mysl na tvůrčí strunu, ponořte se s námi do tajů jazyka a správné výstavby textu a posuňte své psaní na vyšší level.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 219 Kč Nápověda