Hrozba E-kniha
Hrozba - Stephanie Laurensová Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

 Lord Drake Varisey, markýz z Winchelsea, nejstarší syn a dědic vévody z Wolverstone, se usilovně snaží pomoci vládě i své vlasti, které hrozí teroristický útok a puč. Vítá každou pomocnou ruku, ale proč mu tu svoji nepřetržitě vnucuje lady Louise Cynsterová, známá coby lady Divoška? Vysvětlení je prosté – Louisa totiž Drakea už řadu let… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

 Lord Drake Varisey, markýz z Winchelsea, nejstarší syn a dědic vévody z Wolverstone, se usilovně snaží pomoci vládě i své vlasti, které hrozí teroristický útok a puč. Vítá každou pomocnou ruku, ale proč mu tu svoji nepřetržitě vnucuje lady Louise Cynsterová, známá coby lady Divoška?

Vysvětlení je prosté – Louisa totiž Drakea už řadu let miluje a teď, v sedmadvaceti, má už čekání po krk. Rozhodne se Drakeovi dokázat, že si ho zaslouží a že – pokud se Drake bude hodně snažit – on si zaslouží ji.

Drake proti své vůli musí uznat, že Louise je pro jeho pátrání neocenitelným spojencem a pomocníkem, a během nebezpečných akcí se oba odvážlivci vzájemně poznávají a sbližují.

Drake sám sobě zpočátku nalhává, že mu jde jen o Louisino bezpečí, ale postupně v něm sílí stejně žhavá vášeň, jaká v ní doutná už po léta. Oba mladí lidé postupně ztrácejí vzájemný ostych a zábrany, ale musejí lásku aspoň prozatím potlačit. Mají totiž stále méně času na odvrácení hrozby, jež může otřást základy celého království. Drake i lady Divoška nasadí vlastní život a s vypětím všech sil nakonec protistátní spiknutí odhalí, dopadnou zločince a mohou se ze své lásky těšit v klidu a bezpečí.

Sdílet 0

série
Ďáblovo prokletí 3. díl z 3
Další ze série
1. Věrnost
2. Přitažlivost
3. Hrozba
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Skřičková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásné završení třetího dílu série. Přečetla jsem to jedním dechem. Spisovatelka opět nezklamala.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026910640

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora